Sağlıklı Yaşam Gurusu Mark MacDonald Türkiye'de...

Hollywood yıldızlarının beslenme ve spor hocası Mark MacDonald, Jeunesse Global’in “Zen Project8” ürün serisinin tanıtımı için Türkiye’ye geldi. MacDonald, 29 Temmuz’da gerçekleşen Zen Project8 lansmanında basit adımlarla kalıcı kilo vermenin ve ömür boyu zinde kalmanın sırlarını açıkladı.

Sağlıklı Yaşam Gurusu Mark MacDonald Türkiye'de...
31 Temmuz 2018 - 09:49

İçten ve dıştan gençleştirme üzerine benzersiz ürünlerin markası Jeunesse Global, Zen Project 8 ürün serisini bir lansmanla distribütörlerine tanıttı. Yaklaşık 1000 kişinin katılımıyla, 29 Temmuz’da İstanbul’da gerçekleşen lansmanda dünyaca ünlü spor eğitmeni Mark Macdonald, ve Türkiye Genel Müdürü Müge Uz da yer aldı. Etkinliğin başında Jeunesse Global Vizyon Direktörü Scott Lewis de bağlanarak Jeunesse Global Türkiye ekibine ve iş ortaklarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Mark MacDonald: “Sağlıklı kilo kontrolü için tek ihtiyacınız doğru planlama ve doğru ürünler”

ZEN Project8 programının ortak yapımcısı Mark MacDonald, Zen Project8 ürünlerini Jeunesse Türkiye iş ortaklarına tanıtmak amacıyla düzenlenen özel etkinliğe katılmak amacıyla İstanbul’a geldi. Sağlıklı ve zinde yaşama sahip olmak için kilo yönetimi hakkında bilgiler veren MacDonald, doğru kilo kontrolü için kaç kilo olunduğunun önemli olmadığını, tek ihtiyacın doğru beslenme programı ve doğru ürünlerin kullanılması olduğunu söyledi.

MacDonald şöyle devam etti: “Doğru beslenme alışkanlıkları ile hem metabolizmanın kontrolünü ele alıp hem de gün içinde vücudumuzun ihtiyacı olan tüm enerjiyi sağlamak mümkün. Bunu yaparken de sevdiğimiz yiyeceklerden vazgeçmek zorunda değiliz. Tek yapılması gereken protein-yağ-karbonhidrattan oluşan 3 ana besin grubunu doğru zamanda, doğru miktarda tüketmek ve doğru beslenme ürünleri ile desteklemek.”

Genel Müdür Uz: Zen Project8 hayatımıza sağlık ve kalite katacak

Jeunesse Global Genel Müdürü Müge Uz da Jeunesse Global Ailesi olarak Zen Project8 programını iş ortaklarına tanıtmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Uz, “Jeunesse Global doğrudan satış alanında bir dünya markası. Kilo yönetiminden gençleştirme ürünlerine, cilt bakımından gıda takviyelerine kadar çok geniş bir yelpazede ürünler tasarlıyor. Zen Project 8 kilo yönetimini basite indirgeyen ve sağlıklı bir yaşam için sağlıklı alışkanlıklar edinmenize öncülük eden başarılı bir program ve ülkemizde çok ses getireceğine inanıyorum” dedi.

Müge Uz ürünün etkilerini de “Sağlıklı ve zinde yaşamı hayatlarının merkezine koyanlar 8 haftada vücutlarını arındırmak, şekillendirmek ve yeniden programlamak suretiyle basit ve gerçekçi sonuçlar elde edecek. Biz ZEN Project8 için Mark MacDonald ile yola çıktık. Mark dünya çapında binlerce kişinin yağ yakıp kas oranını ve enerjisini arttırmasını sağladı. Sayısız insana kilo kontrolünü, doğru beslenmeyi ve sağlıklı alışkanlıklar edinmeyi öğretti. Şimdi sıra Türkiye’de” sözleriyle değerlendirdi.

Mark MacDonald kimdir?

29 Haziran 1972’de Kaliforniya’da doğan Mark MacDonald tanınmış bir beslenme ve fitness uzmanı olmasının yanı sıra çok satan bir yazar, televizyon kişiliği, uluslararası eğitmen, konuşmacı ve girişimci. Ünlülerden sporculara, şirket yöneticilerinden meşgul annelere kadar çok geniş bir kitleye koçluk yapan MacDonald, danışanlarına vücutlarını kalıcı bir şekilde nasıl geri alabileceklerini beslenme, fitness ve yaşam tarzı stratejileriyle öğretiyor.

MacDonald Venice Nutrition ve Uluslararası Beslenme ve Fitness Koçluğu’nun kurucusu olmakla beraber New York Times’ın çok satanlar listesine girmiş “Body Confidence” adlı kitabın da yazarı. Dr. Mehmet Öz’ün televizyon şovunda ve başta CNN olmak üzere pek çok medya kanalında sağlık uzmanı olarak görevler üstlenen Mark MacDonald’ın sağlıklı yaşam felsefesini özetleyen sözlerinden bazıları şunlar:

“Sağlıklı olmanın iki sırrı vardır: Birincisi kafaya koymak, ikincisi de zararlı şeylerden uzak durmak.”

“Hepimiz hızlı bir şekilde büyük değişim hedefliyoruz ama sonuç çoğu zaman hüsran oluyor. Halbuki kısa sürede çok yol kat etmek yerine, her gün gerçekleştirilen yüzde 1’lik gelişimle, 365 günde alınacak yolu bir düşünsenize...”

“Türkler işe yetişebilmek veya biraz daha uyuyabilmek için kahvaltı öğününü atlıyor. Oysa kendinize hızlı ve pratik lezzetler hazırlarsanız vücudunuzu yeniden programlamış olursunuz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"