Polyak Eynez bu yıl da Kınık Belediyespor'a sponsor oldu

Kınık Belediyespor, Polyak- Eynez Madencilik ile sponsorluk sözleşmesini yeniledi. Polyak- Eynez firmasından yapılan açıklamada sözleşmenin 1 sezon daha uzatıldığı belirtildi.

Polyak Eynez bu yıl da Kınık Belediyespor'a sponsor oldu
08 Ocak 2024 - 21:28
İzmir’in Kınık ilçesinde faaliyet gösteren enerji devi Polyak- Eynez Madencilik ile Kınık Belediyespor arasındaki sponsorluk anlaşması yenilendi. Kınık Belediyespor ile Polyak- Eynez Madencilik, aralarındaki sponsorluk anlaşmasını yenileyerek yola birlikte devam etme kararı aldı.

2022-2023 sezonunda Kınık Belediyespor’un sponsoru olan ve 2023-2024 sezonu için de sözleşme yenileyen Polyak- Eynez şirketinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “2023 Yılında Kınık Belediyespor’a sponsor olan Kınık ta faaliyet gösteren kömür ve enerji devi Polyak- Eynez Madencilik Kınık Belediyespor’a bu yılda sponsor oldu
Şirketten yapılan açıklamada şöyle denildi:

“10 yıl önce “Potansiyelini Çıkar, Geleceğini Yarat!” sloganı ile yola çıkan Polyak Eynez, dünya standartlarında sürdürülebilir çevre, sağlık, iş güvenliği ve insan kaynakları yaklaşım ve uygulamalarıyla, madencilikte ve gelişen enerji sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir.
Yerinde Kırsal Kalkınmanın önemine inanan Şirketimiz, bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştirmekte, yerel halk, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları ile ortak sosyal projeler geliştirilmektedir. Bu bağlamada Kınık Belediyesi ile yaptığımız iş birliği ile Kınık Belediyespor’un 2023 yılında ana sponsoru olan şirketimiz bu desteğini 2024 yılında da devam ettirmektedir. Amatör spor branşlarında çocuk ve gençlerimizin eğitim, öğretim ve gelişimlerini desteklemek, sosyal ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Kınık Belediyespor ile şirketimiz arasında 2024 yılı için forma, stat, tesis reklamları anlaşması yapılmıştır. 10. yılına sürdürülebilirlik ilkesi altında #GelecekSensin mottosu ile giren Polyak Eynez yerin altından geleceğe umut olurken çocukların ve gençlerin yanında olmak için paydaşları ile iş birliklerini sürdürmeye devam edecektir”


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı