Manisa Büyükşehir'den Huzurevi Sakinlerine Anlamlı Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal ve Daire Başkanlarını ağırladı.

Manisa Büyükşehir'den Huzurevi Sakinlerine Anlamlı Ziyaret
23 Mart 2021 - 15:08
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal ve Daire Başkanlarını ağırladı. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde, yaşlılar haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Cengiz Ergün'ün tarafından gönderilen hediyeler de takdim edildi.
 
Koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye genelinde alınan huzurevlerinin kapanma kararı 15 Mart'ta yayınlanan genelge ile kaldırıldı. Genelgeyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri de pandeminin başlangıcından bu yana geçen 1 yıllık sürenin ardından ilk kez dışarıya çıkacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan ve Şube Müdürleri de hem Yaşlılar Haftası olması hem de huzurevi sakinlerinin dışarıya çıkacak olmaları nedeniyle İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu'na ziyarette bulundu. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde yapılan ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, huzurevi sakinlerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını iletti. Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, "Bizim en büyük amacımız sizlerin sağlığını en iyi şekilde korumak. Şu anda gelmiş olduğumuz noktaya baktığımızda da bunu gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Bunda hem sizlerin hem de çalışan arkadaşlarımızın emeği var. Ben onlara da teşekkür etmek istiyorum. Bugün normalleşmeniz anlamında güzel bir gün. Şu ana kadar nasıl davranıyorsak aynı şekilde davranmaya devam edeceğiz. İnşallah daha güzel günler gelecektir" dedi.
Hediyeler Takdim Edildi

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ergün Aksoy ise, “Yaşlılar Haftası nedeniyle buradayız. Bugün 1 yıl sonra ilk defa dışarıya çıkacaksınız. İnşallah siz de hem sizin hem de burada çalışan arkadaşlarımızın emeğine uygun bir şekilde dışarıda bulunursunuz” ifadelerini kullandı. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün gönderdiği hediyelerde dezenfekte edilmelerinin ardından huzurevi sakinlerine takdim edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"