Büyükşehir DESKİ'den Dünya Su Günü'ne özel etkinlik

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Dünya Su Günü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi.

Büyükşehir DESKİ'den Dünya Su Günü'ne özel etkinlik
23 Mart 2021 - 14:59
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Dünya Su Günü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi. Anaokulu öğrencileriyle buluşan Büyükşehir DESKİ, miniklere suyu korumanın ve bilinçli kullanmanın önemini anlattı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Dünya Su Günü dolayısıyla Bereketli Anaokulu’nda özel bir etkinlik düzenledi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Bereketli Anaokulu Müdürü Güliz Bilkay ve beraberindekiler katıldı. Büyükşehir DESKİ'nin yürüttüğü “Minik Minik Ellerim Susuz Büyümez Düşlerim” projesi kapsamında Bereketli Anaokulu’nda suyun önemi ve su tasarrufunu anlatan tiyatro oyunu sergilendi. Öğrencilerden oluşan su ritim grubunun düzenlediği şarkı ve dans gösterisi ile devam eden etkinlikte miniklere balon, rüzgar gülü ve su tasarrufu ile ilgili resim defteri hediye edildi. 

Suyun önemi ve su tasarrufu anlatıldı
Bereketli Anaokulu Müdürü Güliz Bilkay, öğrencilere yönelik suyun önemi ve su tasarrufunu anlatan etkinlikler düzenlenmesinde emeği geçen başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü ve tüm DESKİ ailesine teşekkür etti. Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü ise, gelecek nesillere bırakılacak en önemli emanetin su olduğunu vurgulayarak, programda emeği geçenlere teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...