Karşıyaka'da 'Yeni Yıl Pazarı'na geri sayım başladı

Karşıyaka Belediyesi’nin gelenek haline getirdiği “Yeni Yıl Pazarı” bu sene 9 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek.

Karşıyaka'da 'Yeni Yıl Pazarı'na geri sayım başladı
03 Aralık 2023 - 00:25

Yaklaşan yeni yılın coşku ve heyecanını ilçenin kalbinde yaşatmaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı’nda “Yeni Yıl Pazarı” kuracak. 

Açılışı 9 Aralık’ta gerçekleşecek olan pazarda satış yapmak isteyen Karşıyakalılar, 6 Aralık tarihine kadar Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecek. Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “2024’ün ülkemize ve insanlarımıza güzellikler getireceğine inanıyor, umutla bir araya geleceğimiz pazarımıza herkesi bekliyoruz” dedi. 


Karşıyaka Belediyesi’nin gelenek haline getirdiği “Yeni Yıl Pazarı” bu sene 9 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı’nda kurulacak pazarda; 15 metrelik yeni yıl ağacı, yılbaşı temalı süslemeler, yiyecek ve hediyelik eşya stantları yer alacak. Kent A.Ş. de yılbaşına temasına özel olarak sunacağı yiyeceklerle alışveriş keyfine lezzet katacak. 


30 ARALIK’TA KUTLAMA 

Açılış töreni 9 Aralık saat 14.00’da yapılacak olan pazar; 2 Ocak 2024 tarihine kadar her gün 10.00 ile 22.00 saatleri arasında konuklarını ağırlamaya devam edecek. Her gün canlı müzik dinletilerinin sunulacağı organizasyonda, 30 Aralık Cumartesi akşamı coşku dolu bir yılbaşı konseri de gerçekleştirilecek. Pazarda satış yapmak isteyenler, 6 Aralık mesai bitimine kadar 0232 362 57 77 numaralı telefondan Karşıyaka Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecek. 

YENİ YIL, YENİ UMUTLAR 
Geleceğe dair heyecan ve umutları yeşerten yeni yıl ruhunu bu sene de coşkuyla yaşatacaklarını vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Her şeye rağmen umut hep var. Bu duygunun en güçlü şekilde hissedildiği dönemlerden biri olan yeni yılın heyecanını Karşıyaka’mızda yine hep birlikte yaşayacağız. Yeni Yıl Pazarımızın renkli atmosferinde keyifli anlar yaşarken, yurttaşlarımıza da el emeklerini kazanca dönüştürme imkanı sunacağız. 2024’ün ülkemize ve insanlarımıza güzellikler getireceğine inanıyor, umut ve heyecanla bir araya geleceğimiz pazarımıza herkesi bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"