"İzmir'e yeni geldim ve…" söyleşileri 19 Eylül'de başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İzmir Akdeniz Akademisi, kente yeni gelenlerin Akdeniz ile ilişkisini güçlendirmeye hazırlanıyor.

"İzmir'e yeni geldim ve…" söyleşileri 19 Eylül'de başlıyor!
18 Eylül 2023 - 22:32

İlk konuklar Ayça Uysal ve Simge Günsan

İzmir Akdeniz Akademisi, kuruluşunun onuncu yılında kente yeni yerleşen, yaratmak ve üretmek arzusu duyan insanları konuk ediyor. 19 Eylül Salı günü başlayacak “İzmir’e yeni geldim ve…” başlıklı söyleşi dizisi, İzmir Akdeniz Akademisi’nin Kemeraltı’ndaki yeni binasında, her ay iki kez salı akşamları yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İzmir Akdeniz Akademisi, kente yeni gelenlerin Akdeniz ile ilişkisini güçlendirmeye hazırlanıyor. Akademi, yaratmak ve üretmek arzusu duyan insanları yaşamak üzere geldikleri İzmir’de bir söyleşi dizisinde konuk ediyor. 19 Eylül Salı günü başlayacak “İzmir’e yeni geldim ve…” başlıklı etkinlik, İzmir Akdeniz Akademisi’nin Kemeraltı’ndaki yeni binasında, her ay iki kez salı akşamları yapılacak.

Söyleşi dizisinin ilk konukları yeşil sürdürülebilirlik ve dayanışma alanında çalışan Ayça Uysal ve oyuncu Simge Günsan olacak. Yıl boyunca devam edecek etkinliklerde, İzmir’e gelen ve farklı alanlarda üretim yapan yeni İzmirlilerle kentliler buluşturulacak. Program ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için www.izmeda.org sitesi takip edilebilir.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı