İYMMO Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası (İYMMO), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Wyndham Ramada Otel’de düzenlediği bir balo ile kutladı.

İYMMO Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı
30 Ekim 2022 - 12:40

Yeminli mali müşavirlerden Cumhuriyet Kutlaması

İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası (İYMMO), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Wyndham Ramada Otel’de düzenlediği bir balo ile kutladı. İzmir Vergi Dairesi Başkanı Ömer Alanlı, İzmir Vergi Dairesi  Grup Müdürleri, Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Vergi Müfettişleri Derneği  Başkan  Yardımcısı Ozan Başkak’ın da katıldığı gecede İYMMO üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı.
 
Cumhuriyet Balosu’nun açılışında yaptığı konuşma ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan İYMMO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Zengin, “Yeni dönemimizin ilk etkinliğinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Balosu olmasından ayrıca mutluyuz. Yeni dönemin odamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

“Cumhuriyet bağımsızlığın tacıdır”

Cumhuriyetin geleceğimizin de en büyük güvencesi olduğunu belirten Zengin, “Cumhuriyet, halkımızın her türlü imkânsızlığa rağmen, vatan sevgisi, özgürlük ve bağımsızlık aşkıyla giriştiği ulusal direnişin ardından elde ettiği büyük zaferin adıdır. Cumhuriyet demokrasinin, özgürlüğün, insan haklarına saygının ve bağımsızlığın tacıdır” dedi.
 

“Cumhuriyetimizin kazanımlarını koruyacağız”

İlkelerinden asla şaşmayacakları, devrimleri ve dehası ile bize bu ufku açan büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyet’in tesisinde, muhafazasında ve ilerlemesinde emeği bulunan her kahramana minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunduklarını ve anıları önünde saygıyla eğildiklerini belirten Zengin, şöyle konuştu: “Cumhuriyet coşkusunu yaşayacağımız bu gece vesilesiyle, tüm misafirlerimizi öncelikle hukukun üstünlüğü, adalet, demokrasi, başta kadınlar olmak üzere insan haklarına saygı ve özgürlükler gibi değerlere sahip çıkarak Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumaya; tüm meslektaşlarımızı ise birlikte ve dayanışma içerisinde hareket ederek yüksek itibara sahip mesleğimizi geleceğe daha güçlü şekilde taşımaya davet ediyorum. Yönetim Kurulu olarak, mesleğimize ve meslektaşlarımıza hizmet etmenin büyük heyecanını yaşadığımız bu süreçte, düzenlediğimiz etkinliğe verdiğiniz destekten dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Yaşasın Cumhuriyet diyerek, tüm misafirlerimize  iyi eğlenceler diliyorum.  Cumhuriyet bayramımız kutlu, Cumhuriyetimiz ebedi olsun.”
Gecenin sunuculuğunu Coşkun Saygılı yaparken, İYMMO üyeleri Serkan Sır ve ekibinin müzikleriyle bayram coşkusunu yaşadılar. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özel, Uşak'ta konuştu: "Müzakereyle Kazanamıyorsak Mücadeleyle Kazanırız"
CHP lideri Özel, Uşak'ta konuştu: “Müzakereyle Kazanamıyorsak...
İzmir'de Kırsal Bölge Planlama Dairesi Başkanlığı kuruluyor
İzmir’de Kırsal Bölge Planlama Dairesi Başkanlığı kuruluyor