İstanbul Festivali, Festival Park Yenikapı'da tüm hızıyla devam ediyor

Etkinlik dünyasına Türkiye’nin en uzun soluklu ve en geniş kapsamlı festivali olarak damgasını vuran İstanbul Festivali, Festival Park Yenikapı’da tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbul Festivali, Festival Park Yenikapı'da tüm hızıyla devam ediyor
25 Temmuz 2023 - 15:32

İstanbul Festivali’nde Hande Yener ve Serdar Ortaç Rüzgarı Esti

Etkinlik dünyasına Türkiye’nin en uzun soluklu ve en geniş kapsamlı festivali olarak damgasını vuran İstanbul Festivali, Festival Park Yenikapı’da tüm hızıyla devam ediyor. Festivalin dördüncü gününde Hande Yener ve Serdar Ortaç müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Trendyol Yemek Ana Sponsorluğu’nda ve Sipay’ın Fintek Sponsorluğu’nda gerçekleşen festivalin dördüncü günü saat 16.00’da kapılarını açtı. 6 Ağustos’a kadar devam edecek ve birbirinden farklı etkinliklerin gerçekleşeceği İstanbul Festivali’nin dördüncü gününde de katılımcılar doyasıya eğlendi. 

Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından Festival Park Yenikapı’da düzenlenen İstanbul Festivali’nin ana sahnesinde, pop müziğin kraliçesi Hande Yener performansıyla izleyenleri büyüledi. İstanbul Festivali ana sahnesinde Hande Yener, kendisine eşlik eden dansçılarıyla festival alanındaki tüm izleyicileri dans ettirdi. Yener, eski ve yeni sevilen şarkılarını seslendirdi. 

Bestelediği şarkılarla yediden yetmişe herkesin hayran olduğu ünlü sanatçı Serdar Ortaç, orkestrası ve dansçıları ile birlikte gecenin son performansını sergiledi. İzleyicileri ile konser boyunca sohbet de eden Ortaç’ın unutulmaz şarkılarına müzikseverler coşkuyla eşlik etti.
İstanbul Festivali’nde, 25 Temmuz Salı günü sırasıyla Dedublüman ve Zeynep Bastık, 26 Temmuz Çarşamba günü ise önce Buray sonra Hadise sahne alacak.

17 gün boyunca 36 sanatçının sahne alacağı İstanbul Festivali’nde biletler www.istanbulfestivali.com web sitesinden satın alınabilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"