Hilton, Türkiye ile İki Yeni Markasını Buluşturacak

Hilton, pazar lideri markalarından ikisini Türkiye’ye getirmek üzere anlaşma imzaladığını duyurdu.

Hilton, Türkiye ile İki Yeni Markasını Buluşturacak
25 Temmuz 2023 - 15:18

Dünya çapında faaliyet gösteren şirketin Embassy Suites by Hilton ve Home2 Suites by Hilton markaları İstanbul’da konuklarını ağırlayacak. Yeni markalarla, Hilton’un ülkedeki mevcut ve plan aşamasındaki otel sayısı 100’e çıkacak.

Hilton, pazar lideri markalarından ikisini Türkiye’ye getirmek üzere anlaşma imzaladığını duyurdu. Embassy Suites by Hilton İstanbul Mecidiyeköy’de, Home2 Suites by Hilton ise İstanbul Finans Merkezi’nde yer alacak. Yapılan anlaşmayla birlikte bu iki marka Avrupa’da ilk kez faaliyet göstermeye başlayacak.
 
Hilton Başkan Yardımcısı ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Simon Vincent, konuyla ilgili şunları söyledi: “Embassy Suites by Hilton ve Home2 Suites by Hilton markaları, Hilton’un Türkiye’deki varlığı için önemli bir dönüm noktası olacak. Bugün 10 markamız altında, faaliyette veya geliştirme aşamasında olan 107 otelimizin bulunduğu Türkiye pazarına olan bağlılığımızı bu şekilde ortaya koymaktan gurur duyuyoruz. 2022 yılında yaklaşık 45 milyon ziyaretçi ağırladığımız Türkiye’de, Torun Center ve İstanbul Finans Merkezi gibi projelerin de tamamlanmasıyla birlikte, markalarımız için muazzam büyüme fırsatları sunacağını öngörüyoruz. Hilton uzun yıllardır Türkiye’de varlığını sürdürüyor ve bizim için büyük öneme sahip olan bu bölgede gayrimenkul sahipleri ve yatırımcılarla iş birliği içinde portföyümüzü daha da geliştirmeyi umuyoruz.”
 

Embassy Suites by Hilton ile Şehrin Merkezinde Lüks Konaklama Deneyimi

Torunlar GYO’nun mülkiyetinde, 2024’te açılacak olan 110 odalı Embassy Suites by Hilton İstanbul Mecidiyeköy’de 33 stüdyo oda ve 77 tek yataklı süit bulunacak. Şehrin merkezinde ayrıcalıklı bir konuma sahip olan otel, içinde ofisler, konutlar ve mağazaların bulunduğu karma kullanımlı bir yapı olan Torun Center bünyesinde yer alacak. Büyükdere Caddesi üzerinde konumlanan otel, Boğaz Köprüsü’ne ve toplu taşımaya kolay erişim sunacak. Otelde ayrıca bir restoran ve biri büyük olmak üzere toplam üç toplantı odası bulunacak. 
 
Embassy Suites by Hilton İstanbul Mecidiyeköy, konukların isteklerine göre hazırlanan ücretsiz kahvaltı, 24 saat açık spor salonu ve akşam saatlerinde alkollü içecek ikramı gibi bir lüks markanın tüm temel olanaklarını misafirlerine sunacak. 
 
Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, otelle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Hilton ile Hilton Mall of Istanbul ile başlayan iş birliğimizi bu anlaşmayla daha da ileriye taşımaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Hilton ile birlikte çalışarak bu heyecan verici yeni markayı Türkiye’ye tanıtmayı ve Torun Center’ın önemli bir parçasını oluşturacak olan otelde misafirleri ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”
 

Home2 Suites by Hilton İstanbul Finans Merkezi'nde Hizmete Açılıyor

IFC Hotel ve Ofis İşletmeleri A.Ş.’nin mülkiyetinde, 2024’de açılması beklenen Home2 Suites by Hilton Istanbul Financial Center, stüdyo süitler dâhil toplamda 119 odaya sahip olacak. Otel, İstanbul'un Anadolu yakasında 1,4 milyon metrekare alan üzerinde kurulmuş, bünyesinde ofisler, alışveriş merkezi, konferans merkezi ve diğer fonksiyonlar barındıracak olan yeni İstanbul Finans Merkezi içerisinde yer alacak. 
 
Otel, Home2 Suites’in her süitte mutfak, ücretsiz kahvaltı ve çok fonksiyonlu lobi alanı gibi uzun süreli konaklamalara hitap eden konseptiyle konuklarını ağırlayacak.
 
IFC Hotel ve Ofis İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Remzi Köybaşı, otelle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Hilton ile iş birliği yaparak Home2 Suites by Hilton’u Türkiye’yle buluşturmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. İstanbul Finans Merkezi, son derece hızlı büyüyen bir bölge olma özelliği taşıyor ve Home2 Suites by Hilton Istanbul Financial Center da iş seyahatlerinde evlerinin konforunu arayanlar için ideal bir seçenek olacak.’’
 
Hilton’un 7 marka altında 75 oteline halihazırda ev sahipliği yapan Türkiye, Hilton’un en büyük dördüncü ülke pazarı olarak konumlanıyor. Şirket, Embassy Suites by Hilton ve Home2 Suites by Hilton’a ek olarak, 2022 yılında anlaşma imzalandığını duyurduğu Taksim'de açılacak yeni oteliyle Canopy by Hilton markasını da Türkiye ile buluşturmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"