İkinci El Araç Ticaretinde Ekspertiz Şirketlerinin Önemi Artıyor!

İkinci el araç alım satımı yapmayı planlayan vatandaşlar açısından ticaretlerinin güvenilir bir ortamda gerçekleşmesi her zamankinden daha önemli hale geldi

İkinci El Araç Ticaretinde Ekspertiz Şirketlerinin Önemi Artıyor!
13 Temmuz 2023 - 18:43

Ekspertiz Hizmeti ile Riskleri Önleyin: İkinci El Araç Ticaretinde Ekspertiz Şirketlerinin Önemi Artıyor!

Otomotiv sektöründe ikinci el araç piyasasının ivmelenmesiyle beraber, ekspertiz sektörü de paralel bir büyüme trendi sergilemeye başladı. İkinci el araç alım satımı yapmayı planlayan vatandaşlar açısından ticaretlerinin güvenilir bir ortamda gerçekleşmesi her zamankinden daha önemli hale geldi. Bu noktada ekspertiz şirketleri de sundukları raporlar ile bu ihtiyacı karşılayarak sektörün vazgeçilmez bir unsuru oldu.


İkinci El Otomobil Pazarındaki Sektörel Büyüme Hız Kesmeden Devam Ediyor

Samsun Tekkeköy'de gerçekleştirilen yeni şube açılışında ikinci el araç sektörüne dair öngörülerini paylaşan D-Expert Genel Müdür Yardımcısı Ozan Ayözger, “Araç sahibi olmak isteyen ancak sıfır araç temin sürecini beklemek istemeyen kullanıcılar için ikinci el araç almak en makul tercih oluyor. Her geçen gün artan talep nedeniyle, değeri hızla yükselen ikinci el araçların, güvenilir ekspertiz raporlarına olan ihtiyacı da eşzamanlı olarak belirgin bir şekilde artıyor. D-Expert olarak biz de Türkiye’nin dört bir yanında açmaya devam ettiğimiz şubelerimiz ile hizmet ağımızı genişletmeyi ve böylece ihtiyaç duyulan güveni ülke geneline yaymayı hedefliyoruz. Samsun Tekkeköy'deki yeni şubemizde de araç alıcı ve satıcılarına güvenli bir alışveriş deneyimi sunmak için sabırsızlanıyoruz." şeklinde görüşlerini belirtti.


"Araç Alıp Satarken Yaşanan Kötü Tecrübelere Son"

Tüketicileri ekspertiz hizmetlerini kurumsal firmalardan almaları konusunda uyaran ve güvenilir ekspertiz merkezlerinde gerçekleştirilen detaylı incelemelerle, araçların gerçek durumunun objektif bir şekilde ortaya konulabileceğini vurgulayan Ayözger, “Artan araç fiyatları nedeniyle kıymetli bir yatırım konusu haline gelen ikinci el araçlar için ekspertiz işlemi artık her zamankinden daha da elzem. D-Expert olarak bizler de profesyonel yöntemlerle sunduğumuz ekspertiz raporları ile ikinci el araç ticaretinde bulunan tüm taraflar için süreçleri en şeffaf hale getiriyoruz. Bu sayede satıcılar araçlarının, geçmiş ve mevcut durumunu en doğru şekilde ortaya koyma imkanı bulurken, alıcılar da söz konusu aracı en ince detayına kadar tanıyıp bu doğrultuda değerlendirmelerini yapabiliyorlar.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...