İduğ çiftinden Cumhuriyet valsi

Cumhuriyet Balosu'na katılan Başkan Dr. Mustafa İduğ, Cumhuriyet valsine eşlik etti...

İduğ çiftinden Cumhuriyet valsi
31 Ekim 2019 - 12:44

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi'nde gerçekleşen Cumhuriyet Balosu'na katıldı. Cumhuriyet'in 96. yılı için hazırlanan gecede Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün katıldığı son Cumhuriyet Balosu'nun canlandırıldığı tiyatral gösteri büyük ilgi gördü. Atatürk'ün son valsini yaptığı sahnede Başkan İduğ da eşi Ufuk İduğ ile dans ederek gösteriye eşlik etti.

CHP Bornova Gençlik Kolları'nın düzenlediği etkinlikte konuşma yapan Başkan İduğ, Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yılını kutladı. Cumhuriyet'in ilanı ile çağdaş bir Türkiye yaratıldığını anlatan Başkan Mustafa İduğ, "29 Ekim 365 gün kutlanacak bir gün. İnşallah 100. yılını da hep birlikte kutlayacağız. Cumhuriyetin bekçileri başta kadınlarımız ve çocuklarımız olmak üzere bizleriz. Bu güzel geceyi hazırlayanlara teşekkür ederim"dedi.

CHP Bornova Gençlik Kolları Başkanı Sadık Yıldız'ın ev sahipliğinde gerçekleşen baloya, CHP İzmir Millet Vekilleri Kani Beko, Atilla Sertel, CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Tabak, Bornova Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayda davetli katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"