Gönül Sofrası 139. kez kuruldu

İzmirli iş insanı Erol Eroğlu’nun öncülüğünde başlayan ve 139 aydır aralıksız devam eden Gönül Sofrası toplantısı, bu ay İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Üyeleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aşçıoğlu ev sahipliğinde yapıldı.

Gönül Sofrası 139. kez kuruldu
06 Ağustos 2023 - 21:48

İzmir için Gönül Sofrası’nda buluşuyorlar

İzmirli iş insanı Erol Eroğlu’nun öncülüğünde başlayan ve 139 aydır aralıksız devam eden Gönül Sofrası toplantısı, bu ay İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Üyeleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aşçıoğlu ev sahipliğinde yapıldı. İzmir’in önde gelen iş insanları ve bürokratlarını bir araya getiren etkinlikte siyaset üstü bir anlayışla İzmir ve Türkiye gündemi değerlendirildi.
 
İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri Derneği Lokali’nde gerçekleşen Gönül Sofrası etkinliğinin 139 ay önce İzmirli iş insanı Erol Eroğlu tarafından başlatıldığını söyleyen İZTO Meclis Üyeleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aşçıoğlu, yaklaşık 10 yıldan fazla bir zamandır İzmir'in önemli isimlerinin buluştuğu bir sofra yarattıklarını söyledi.

Her ayın ilk çarşambası gerçekleşen ve her ay yapılmaya özen gösterilen Gönül Sofrası’nda, farklılıkları bir arada buluşturduklarını ve fanatik siyasete geçit vermediklerini söyleyen Aşçıoğlu, “Bu sofranın en büyük değeri Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağı’dır. Farklı görüşlerin buluştuğu ama bu temel ilkelerde birleştiğiniz Gönül Sofrası’nda güzel İzmir’imiz ve ülkemiz için fikirlerimizi paylaşıyoruz. İzmir'in önemli insanlarının buluştuğu bir toplantıyı 10 yıldır aralıksız organize ediyor olmaktan da gurur duyuyoruz” dedi.
 

“Gönül Sofrası siyaset üstü bir anlayışa sahip”

Gönül Sofrası’nın kurucusu İzmirli iş insanı Erol Eroğlu ise 10 yıl önce başlattıkları bu özel buluşmada bürokrasiden vali yardımcıları, kaymakamlar, emniyet müdürleri, başhekimlerin bulunduğunu ve İzmirli iş insanları ile bir araya geldiklerini söyledi.

İzmir ve Türkiye’nin gündemini siyaset üstü bir anlayışla değerlendirdiklerini söyleyen Eroğlu, “Gönül Sofrası’nda siyasetin fanatizmi bulunmaz. Bu yüzden 10 yıldır bu toplantıları gerçekleştirebiliyoruz. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda da bu toplantılara devam ederek kentimizi ve ülkemizi konuşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...