"Furiosa: Bir Mad Max Destanı" galasına ünlü yağmuru!

Mad Max hayranlarının heyecanla beklediği an geldi! Oscar Ödüllü usta yönetmen George Miller, 30 yıldan uzun bir süre önce çığır açan "Mad Max" filmleriyle yarattığı ikonik distopik dünyaya geri döndü…

22 Mayıs 2024 - 16:38
Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road” un öncesini anlatan “Furiosa: Bir Mad Max Destanı”, Kanyon Paribu Cineverse’te gerçekleştirilen muhteşem bir gala ile seyirciyle buluştu. İlginin büyük olduğu ilk gösterime Burcu Esmersoy, Can Bonomo, Öykü Karayel, Savaş Satış ve Beste Kökdemir gibi ünlü isimler katıldı.
 
Mad Max hayranlarının heyecanla beklediği an geldi! Oscar Ödüllü usta yönetmen George Miller, 30 yıldan uzun bir süre önce çığır açan "Mad Max" filmleriyle yarattığı ikonik distopik dünyaya geri döndü…
 
 “Mad Max: Fury Road"un güçlü karakteri Furiosa’nın kökenlerini ortaya çıkaracak olan “Furiosa: Bir Mad Max Destanı”, geçtiğimiz akşam Kanyon Paribu Cineverse’te gerçekleştirilen muhteşem bir gala ile ilk kez seyirciyle buluştu. İlginin hayli yoğun olduğu gösterime Burcu Esmersoy, Can Bonomo, Öykü Karayel, Savaş Satış ve Beste Kökdemir gibi ünlü isimler katıldı. Seyirciden tam not alan film, ülkemizde TME Films’in dağıtımıyla 24 Mayıs’ta vizyonda olacak.
 
Furiosa: Bir Mad Max Destanı’nın konusu nedir?
Oscar Ödüllü usta yönetmen George Miller'ın bir kez daha yönetmen koltuğuna geçtiği filmde Anya Taylor-Joy, Charlize Theron'un "Mad Max: Fury Road" filmindeki Furiosa karakterinin daha genç bir versiyonunu canlandırıyor. Dünya çökerken genç Furiosa Nice Annelerin Yeşil Diyarı’ndan kaçırılır ve Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü'nün eline düşer.  Çorak Topraklar'da ilerlerken Ölümsüz Joe'nun başkanlık ettiği Kale'ye gelirler. İki diktatör egemenlik için savaşır. Bu sırada Furiosa eve dönüş yolunu bulmak için çabalarken birçok sınavdan sağ çıkmak zorundadır.
 
Başrolünde Taylor-Joy'un yer aldığı filmde Hemsworth'un yanı sıra Alyla Browne ve Tom Burke de rol alıyor. Filminin yapımcılığını Miller ve Doug Mitchell üstleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZDENİZ'in yaz seferleri 17 Haziran'da başlıyor! Foça, Urla ve Mordoğan'a günübirlik gemi seferleri
İZDENİZ'in yaz seferleri 17 Haziran'da başlıyor! Foça, Urla ve...
Büyükşehir Meclisi'nde Oy Birliğiyle Kabul Edildi: İzmir Gazze ile kardeş kent olacak!
Büyükşehir Meclisi’nde Oy Birliğiyle Kabul Edildi: İzmir Gazze...