Chery Golf Cup, 25 Mayıs'ta Kemer Country Club'da Başlıyor!

Türkiye otomotiv pazarında en fazla tercih edilen ve ilgi gören markalar arasında yerini alan Chery, 25 -26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Kemer Country Golf Club’da düzenlenecek turnuvanın ana sponsoru oldu.

Chery Golf Cup, 25 Mayıs'ta Kemer Country Club'da Başlıyor!
22 Mayıs 2024 - 16:31
Türkiye otomotiv pazarında en fazla tercih edilen ve ilgi gören markalar arasında yerini alan Chery, 25 -26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Kemer Country Golf Club’da düzenlenecek turnuvanın ana sponsoru oldu. Golf tutkunlarını bir araya getirecek ve unutulmaz bir deneyime dönüşecek Chery Golf Cup’da, en yeni Chery modelleri de yakından incelenebilecek.

Dünyanın en büyük otomotiv üreticileri arasında yer alan, Mart 2023’de girdiği Türkiye pazarında da kısa sürede büyük ilgi toplayarak satış rekorları kıran Chery Türkiye, ilkini geçtiğimiz yıl kasım ayında düzenlenen ve büyük ilgi gören Chery Golf Cup ile bu yıl da spora olan desteğini sürdürüyor.

Chery Türkiye’nin, kültür, sanat ve spor alanındaki destekleri, 25-26 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Kemer Country Golf Club’ta düzenlenecek Chery Golf Cup turnuvasının ana sponsoru olan Chery bu kapsamda, golf sporuna olan ilgiyi artırmayı ve deneyimli golf oyuncularına yeni bir rekabet alanı açmayı hedefliyor.

Chery’nin göz alıcı modellerinin de sergileneceği turnuvada konuklar, test sürüşleri de gerçekleştirebilecek. İş, spor ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerin katılacağı Chery Golf Cup’ın ödül töreni, 26 Mayıs 2024 Pazar günü Kemer Country Golf Club’da düzenlenecek törende takdim edilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükşehir Meclisi'nde Oy Birliğiyle Kabul Edildi: İzmir Gazze ile kardeş kent olacak!
Büyükşehir Meclisi’nde Oy Birliğiyle Kabul Edildi: İzmir Gazze...
Başkan Tugay: Yasalara Uymak Zorundayız!
Başkan Tugay: Yasalara Uymak Zorundayız!