Fenomen Anneler İstMarina AVM'de Buluştu!

‘Parents Anne Buluşmaları’nın 18’inci durağı İstMarina oldu!..

Fenomen Anneler İstMarina AVM'de Buluştu!
26 Nisan 2019 - 12:19

Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine eğlenceli saatler yaşatmaya devam ediyor.

Her ay İstanbul’un farklı bir semtinde uzmanlarla anneleri buluşturmayı ve annelerin bebek bakımı ve çocuk gelişimi üzerine sorularını yanıtlamayı amaçlayan Parents Anne Buluşmaları’nın 18’incisi 24 Nisan 2019’da İstMarina AVM’de gerçekleşti.

Türkiye’nin en sevilen ünlü anne – bebek – çocuk bloggerlarından Ece Kumkale (@hassasanne), Saygı Tatar Boy (@evimvebebegim), Tansu Küçükdoğan (@psk.tansuavci) ve Gülşah Mutlu (@gulsahmutlu)’nun katıldığı etkinlikte fenomen anneler, konunun uzmanları ile birlikte annelerin bebek bakımı ve çocuk gelişimi üzerine sorularını yanıtlayarak deneyimlerini paylaştılar.

ANNE – BEBEK HAKKINDA TÜM SÜREÇLER KONUŞULDU

14.00 - 15.30 saatleri arasında gerçekleşen programda ilk olarak Diyetisyen Gamze Ekinci, yeni doğan bebeklerin emzirme ve ek gıdaya geçiş süreci ile önemli noktalara da değindi ve devam sütlerinin kullanımı konusunda anne adaylarını bilgilendirdi. Bir sonraki oturumda Gıda Mühendisi ve İşletme Mesul Müdürü Rana Agalday, keçi sütünün beslenmedeki önemi ve faydalarını anlatırken Anne – Bebek Koçu Sevim Kuruçay Çam, bebek bakımı ve çocuk gelişimi gibi konularda anne ve anne adaylarını bilgilendirdi. Son oturumda ise Psikolog Müge Olgun tarafından lohusalık döneminde kadınların duygularında, fiziksel durumunda ve davranışlarında değişikliğe yol açan depresyon konusunu ele alındı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı