Görkem Şeker: "Birleşirsek büyür ve güçlü oluruz"

BERGAMA ve ÇEVRESİ KARAYOLU YOLCU TAŞIMA KOOPERATİFİ BAŞKANI GÖRKEM ŞEKER: “BİRLEŞİRSEK BÜYÜR VE GÜÇLÜ OLURUZ”

Görkem Şeker: "Birleşirsek büyür ve güçlü oluruz"
11 Şubat 2024 - 16:25
Başkanlığını Görkem Şeker ile başkan yardımcılıklarını Yavuz Kurşun ile Gören Altıntaş’ın yaptığı Bergama ve Çevresi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Görkem Şeker gazetemize bölgedeki gelişmeler ve taşımacılık konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Görkem Şekerîn açıklamalarından satır başları şöyle: 

“3 yıl önce 2021 yılında kurulan taşıma kooperatifimiz ilk önce Koza Altın Madenine yolcu servisi çeken Dikili ve Bergama bölge halkı tarafından kuruldu. Şu an 33 üyemiz ve 60 servis aracımız var. Kooperatifimiz bünyesinde bulunan tüm taşıyıcılarımız Bergama ve
Dikili de taşıma hizmeti veren servis sahiplerinden oluşmaktadır.

Kooperatifimiz şu anda 60 araç ile Koza Altın da yolcu taşıma hizmeti verirken yeni anlaşma yaptığımız,  Bergama Organize Sanayi Bölgesindeki Cam Yapı Firmasına altı araç ile hizmet vermeye başladık. BASBAŞ’da ise faaliyete geçmeye hazırlanan Adien Tekstil ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Şu an bölgemizde baş döndürücü bir gelişme yaşantıyı. Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sera Bölgesinin yanı sıra BOSBİ ve BASBAŞ’a yeni yatırımlar geliyor. Buralarda birkaç yıl içinde 60 bine yakın kişinin istihdam edebileceğini düşünüyorum.

Biz kooperatif olarak gittikçe büyüyen bu pastada tüm taşımacıları kendi bünyemizde toplamak istiyoruz. Buradaki taşımacıların, bura halkının bu işte söz sahibi olmasını istiyoruz. Dediğim gibi pasta çok büyük ve giderek büyüyecek

Burada sen ben kavgası yerine kooperatif bünyesinde birleşerek layık olan istediğimiz kazançları elde etmeliyiz. Bu konuda Bölgemizdeki belediye başkanlarımız ve Ticaret Odası Başkanımız Sayın Lütfi Kolat ile görüştük sağ olsunlar gelen firmalara bizler adına öncülük edip onlarla olumlu görüşmeler sağlamak için bizlere yardımcı oluyorlar. Ben buradan sayın başkanımıza da sizlerin kanalıyla teşekkür etmek istiyorum.

Biz kooperatifimiz bünyesinde birleşirsek daha istikrarlı gelişir ve fiyat konusunda pazarlık avantajı elde ederiz. Ben kooperatif bünyemizde diğer taşıyıcı arkadaşlarımızın da bize katılmasıyla kısa zamanda 150 – 200 araca ulaşacağımıza inanıyorum”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...