Elif Kaya ile Optimum'da müzik keyfi

İzmir Optimum Alışveriş Merkezi, 28 Ekim Pazar günü genç ve başarılı şarkıcı Elif Kaya’yı imza günü ve mini konserinde İzmirli hayranlarıyla buluşturacak...

Elif Kaya ile Optimum'da müzik keyfi
25 Ekim 2018 - 12:24

Birbirinden ünlü isimleri kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sevenleriyle bir araya getiren İzmir Optimum AVM, bu kez yeni kuşağın genç ve başarılı sesi Elif Kaya’yı ağırlayacak.

Sesiyle herkesi büyüleyen, “Aşklarca” şarkısı ile muhteşem bir çıkış yapan Elif Kaya, 28 Ekim Pazar günü saat 16.30’da gerçekleşecek imza gününde, Optimum ziyaretçileri için mini bir konser de verecek. Genç şarkıcı konserin ardından hayranlarına imza dağıtarak birlikte fotoğraf çektirecek.

Elif Kaya İzmirli Hayranları ile Buluşacak

Sevilen şarkıları “Aşklarca, Bir Bilebilsem ve Karanlık Dünyam” ile kulakların pasını silecek olan Elif Kaya, Optimum’da vereceği mini konser öncesinde İzmir Optimum sosyal medya hesaplarını takip eden üç şanslı hayranıyla tanışacak. Şanslı takipçiler genç şarkıcıyla sohbet edip fotoğraf çekme fırsatı da yakalayacak.

Alışveriş için olduğu kadar yoğun kültür ve sanat etkinlikleri programı nedeniyle de Optimum’u tercih eden İzmirliler, 28 Ekim Pazar günü yine özel bir konser ve sanatçıyla unutamayacakları keyifli bir gün geçirecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...