Ege Ferahlığında Düğünün Adresi: D-Resort Ayvalık Murat Reis

D-Resort Ayvalık Murat Reis, Ege’nin en özel kıyısı Ayvalık’ta, denizin kenarında, çimlerin üzerinde, herkes için unutulmaz bir törenle, “Evet” demeye hazırlananlara unutulmayacak bir düğün töreni sunuyor...

Ege Ferahlığında Düğünün Adresi: D-Resort Ayvalık Murat Reis
25 Şubat 2020 - 15:43

D-Resort Ayvalık Murat Reis, sevdiği insana hayatının en önemli “Evet”ini söylerken unutulmaz anılara imza atacak bir düğün töreni hayallerini de gerçekleştiriyor. Denizin insana huzur veren sesi ve kokusu, Ayvalık’ın doğal güzelliği eşliğinde, 500 kişi kapasiteli çim alandaki düğün törenini kokteyl ya da ziyafet formatında gerçekleştirmek mümkün.

D-Resort Ayvalık düğün paketinde menü tadımından, gelin ve damadın hazırlığı için özel Villa’nın tahsisine, odaya şarap ve meyve ikramından düğün pastası kesimi sırasındaki şampanya ikramına, düğün gecesi en özel süit odada konaklama, odaya kahvaltı ve geç ayrılma fırsatı yer alıyor. Düğün sahibine 1. yıldönümünde 2 gece oda ve kahvaltı dahil konaklamanın hediye edildiği bu paket kapsamında düğünün davetlileri de unutulmamış. Düğün katılımcılarını bayram tatilleri dışında sezon ve hafta sonu rezervasyonlarında yüzde 10 indirimin yanı sıra masaj ve terapi paketlerinde yüzde 20 indirim bekliyor.

Ege ferahlığında düğün yapmak isteyenler 31 Mart 2020’ye kadar yüzde 20 indirimden yararlanabilecekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arı ölümleri neyin habercisi?
Arı ölümleri neyin habercisi?
Buca-Bornova Tüneli'nde 4 ay sonra ışık görünecek!
Buca-Bornova Tüneli’nde 4 ay sonra ışık görünecek!