Doğan Trend Otomobilite Dünyası Genişlemeye Devam Ediyor!

Otomotiv ve mobiliteyi aynı çatı altında buluşturan Doğan Trend Otomotiv, Otomobilite konseptine sahip dördüncü showroomunun açılışını Maslak’ta gerçekleştirdi.

Doğan Trend Otomobilite Dünyası Genişlemeye Devam Ediyor!
18 Haziran 2022 - 19:41

Otomobilite Konseptli Dördüncü Showroom Maslak’ta Açıldı!

Doğan Trend Otomotiv Grubu, mobilite kavramıyla dönüşen sektörün öncülerinden olmayı sürdürüyor. Otomotiv ve mobiliteyi aynı çatı altında buluşturan Doğan Trend Otomotiv, Otomobilite konseptine sahip dördüncü showroomunun açılışını Maslak’ta gerçekleştirdi. Doğan Trend Otomotiv, otomobilden, motosiklete, elektrikli araçlardan şehir içi mobilite çözümlerine kadar birçok farklı ve özel ürününü bir arada görücüye çıkartıyor. Maslak Showroomunda; Suzuki, MG ve MG Electric otomobilleri, KYMCO, Suzuki motosikletleri ve Silence elektrikli şehir içi mobilite ürünleri müşterilerin beğenisine sunulacak. Bütün bunların yanı sıra ikinci el SUV uzmanı Suvmarket satış noktası olarak hizmet verecek.



Açılışta konuşma yapan Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin, “Doğan Trend olarak, otomotiv ve mobilite ürünlerini aynı çatı altında buluşturuyor, müşterilerimizin hayatlarına esneklik, rahatlık ve keyif katıyoruz. Grup olarak büyüme trendimizi geleceğin ihtiyaçlarına yönelik sürdürürken, bunu ‘Otomobilite’ kavramı ile yapıyoruz” dedi. Doğan Trend Otomotiv Perakende Operasyonları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Sakarya ise, “Büyüme planlarımız çerçevesinde 2 ay içinde 3. açılışımızı yapıyoruz. Önce İzmir, ardından Koşuyolu ve şimdi de Maslak şubemizi hizmete açtık. Otomotiv sektörü açısından çok kıymetli bu plazada tüm markalarımızın bir arada satış ve satış sonrası hizmetlerini sunmakla birlikte ikinci el platformumuz Suvmarket showroomu olarak da hizmet vereceğiz” şeklinde konuştu.

Doğan Holding çatısı altında faaliyet gösteren Doğan Trend Otomotiv, Türkiye otomotiv sektöründe distribütörlüğünü yaptığı markalar ile elde ettiği güçlü konumunu yepyeni konsepti ‘Otomobilite’ ile güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde İstanbul’da iki merkezini bu konsept altında yenileyen, İzmir’de üçüncü showroomunu hizmete açan Doğan Trend Otomotiv, esnekliğin, rahatlığın ve keyfin adresini şimdi Maslak olarak belirledi. Doğan Trend Otomobilite showroomlarında, Suzuki, MG ve MG Electric otomobilleri, KYMCO, Suzuki motosikletleri ve Silence elektrikli şehir içi mobilite ürünleri müşterilerin beğenisine sunuluyor. Bütün bunların yanı sıra ikinci elde Suvmarket markası ile büyümeye devam eden Doğan Trend Otomotiv Grubu, otomotiv ve mobiliteyi bir araya getirdiği ‘Otomobilite’ konseptindeki İstanbul Maslak showroomunun açılışını gerçekleştirdi.


“Geleceğin ihtiyaçlarına yönelik hizmet”

Açılış töreninde konuşma yaparak otomotiv dünyasının hızla mobiliteye evrildiğinin vurgusunu yapan Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin, “Ekip olarak, Doğan Grubu bayrağını taşımanın sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Gücümüzü 60 yılı aşan geçmişimizi temsil eden, ülkemizin en kıymetli kurumlarından olan Doğan Grubu’ndan alıyor, geleceğimizi yeni trendlerle örüyoruz. Yenilikçi yaklaşımla Doğan Trend olarak, otomotiv ve mobilite ürünlerini aynı çatı alanda buluşturuyor, müşterilerimizin hayatlarına esneklik, rahatlık ve keyif katıyoruz. Ülkenin en önemli ve güzide noktalarından biri olan Maslak’taki bu yeni tesisimiz müşterilerimiz ve bizim için hayırlı ve uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.


Maslak 4. ‘Otomobilite’ merkezi oldu

‘Otomobilite’ konseptinin geniş ürün gamını ifade ettiğini vurgulayan Dağtekin, “Otomobil, motosiklet, scooter, elektrikli mobilite çözümleri ve elektrikli otomobiller gibi birçok farklı markadan farklı ürünümüzü aynı çatı altında müşterilerimize çok yalın ve yenilikçi bir anlayışla sunmayı başarıyoruz. Bu yeni konseptin dördüncü merkezinin açılışını yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz” açıklamalarını yaptı.  


“Sıfırın yanı sıra 2. El hizmeti de Doğan Trend Otomobilite’de”

Doğan Trend Otomotiv Perakende Operasyonları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Sakarya ise, “Grubun perakende şirketi Doğan Trend Otomobilite büyümeye devam ediyor. Son iki ay içinde 3. açılışımızı yapıyoruz. Önce İzmir, ardından Koşuyolu ve şimdi de Maslak şubemizi hizmete açtık.  Türkiye çapında 4. ‘Otomobilite’ merkezi olan Maslak showroomunda Suzuki ve MG otomobillerimizi; KYMCO, Suzuki ve Silence marka mototosikletlerimizi müşterilerimizin beğenilerine sunuyoruz. Aynı zamanda tüm markalarımızın servis hizmetini veriyoruz. Suvmarket ikinci el showroomumuzla birlikte müşterilerimize bir plazada bulabilecekleri tüm mobilite alternatiflerini sunmuş oluyoruz. Doğan Trend Otomobilite önümüzdeki dönemde yeni yatırımlarla büyümeye devam edecek” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...