Diş minesi güçlensin, sarı katman görünmesin

Günde iki kez fırçalama ile diş minesini korumaya yardımcı diş macunu Sensodyne Promine...

Diş minesi güçlensin, sarı katman görünmesin
03 Haziran 2018 - 12:50

Ağız bakım kategorisi lider markası Sensodyne, asit erozyonunun diş minesine verdiği zararlara karşı diş minesini korumak üzere geliştirdiği ürün serisi Promine'nin relansmanını gerçekleştiriyor.

GSK Türkiye Tüketici Sağlığı Genel Müdürü Sevgin İşlekel gerek diş sağlığı gerekse dişin doğal beyazlığı açısından son derece önemli olan diş minesine yönelik ürünlerini “Promine” markasıyla tüketicilerle buluşturduklarını söyledi. Türkiye’de diş macunu pazarının 489 milyon TL’lik büyüklüğe ulaştığını belirten İşlekel, her 100 haneden 74’üne diş macunu girdiğini ifade etti. Diş minesinin aşınması durumunda kademeli olarak incelerek altındaki daha sarı bir katman olan dentinin görünmeye başlaması ile dişlerin doğal beyazlığını kaybetmesinden hareketle geliştirilen Promine, diş minesinin korunmasına odaklanıyor.

Optimize edilmiş formülü sayesinde günde 2 kez fırçalama ile diş minesini güçlendiren ve doğal beyazlığını korumasına destek olan Sensodyne Promine serisinde; yetişkinler için günlük koruma, beyazlatıcı ve çoklu etki çeşitlerinde diş macunları, diş fırçası ve ağız çalkalama suyu bulunuyor. “Sensodyne Promine Çocuklar İçin” ürünümüz de çocukların hassas dişlerini çürümeye ve asit aşındırmasına karşı korumaya yardımcı oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı