Dikili MHP'de Orçun Yağın ismi ağır basıyor!

İzmir’de yerel seçimlere yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cumhur İttifakı’nda belediye başkan adayları yavaş yavaş belirleniyor. 

Dikili MHP'de Orçun Yağın ismi ağır basıyor!
12 Ocak 2024 - 18:52
İzmir’de yerel seçimlere yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cumhur İttifakı’nda belediye başkan adayları yavaş yavaş belirleniyor. 

AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) arasında yapılan müzakereler neticesinde; İzmir’in Aliağa, Foça, Dikili, Çeşme ve Narlıdere ilçeleri MHP’ye verildi. Buna göre; Aliağa ve Foça Belediye başkan adaylarını açıklayan MHP’de şimdi tüm gözler diğer ilçelere çevrildi.

Özellikle Dikili’de kimin aday olacağı merak konusu olurken, adaylar arasında öne çıkan isimlerden biri olan Orçun Yağın isminin de ağırlık kazandığı konuşuluyor. 35 yaşındaki Veteriner Hekim Orçun Yağın’ın aday gösterilmesine her ne kadar kesin gözüyle bakılsa da Dikili halkı, büyük bir sabırsızlıkla MHP Genel Merkezi’nden yapılacak resmî açıklamayı bekliyor. 

Mesleğindeki başarısının yanı sıra dürüst, saygılı ve yardımsever kişiliğiyle de Dikili’de 7’den 70’e her kesimden insanın sevgisini kazanan Yağın’ın ismi “projeci ve üretken” bir isim olarak da öne çıkıyor.

Orçun Yağın’ın Cumhur ittifakı’nı ve Dikili halkını belediye başkanı olarak en iyi şekilde temsil edebilecek bir vizyon ve anlayışa sahip olduğunu söyleyen Dikilili vatandaşlar,  Dikili Belediye Başkanlığı için MHP’den aday adayı olan genç veterinerin adaylık şansının yüksek olduğunu söylüyorlar.

ORÇUN YAĞIN KİMDİR?
1988 İzmir doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi İzmir’de tamamladım. 2006 yılında Aydın’da Üniversite eğitimime başladım. Öğrenci topluluklarında yöneticilik ve Sağlık Bilimleri Enstitüsünde öğrenci temsilciliği yaptım. 2013 yılında Malatya Arapgir’de devlet memuru olarak göreve başladım. 1,5 yıllık süreçte 13 adet Kırsal Kalkınma Projesi ve çok sayıda çiftçi eğitim kursu düzenledim. 2014 yılında memleketim olan Dikili’ye tayin oldum. 8,5 yıllık süreçte çok kez İlçe Müdür vekilliği yaptım. Çok sayıda çiftçi eğitimi düzenledim. Bu süreçte kazandığım tecrübe ve birikimlerimi Ziraat Mühendisi kardeşimle birleştirerek 2023 yılında memuriyetten istifa edip Şirketimizi kurduk. Görevim icabı İlçemizde tüm köylerimizle iletişim halinde olduğum için çiftçilerimizin ihtiyaçları ve bölgemizin eksiklerini göz önünde bulundurarak tarım ve hayvancılık alanında kesintisiz hizmet veriyoruz. Aynı zamanda tarımsal ve hayvansal üretim faaliyetinde bulunmaktayım.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı