'Dikili'de konut almanın tam zamanı!'

Dikili'de konut almanın tam zamanı! 30 yıllık inşaat sektörü deneyimi olan BERHEM İnşaat'ın sahibi Hidayet Durdi, Dikili'de konut fiyatlarının bir yıl içinde yüzde 100 artabileceğini öne sürüyor.

'Dikili'de konut almanın tam zamanı!'
21 Mayıs 2024 - 22:35

"Dikili'de Konut Fiyatları Bir Yıl İçinde Yüzde 100 Artış Olabilir!"

30 yıllık inşaat sektörü deneyimi olan BERHEM İnşaat'ın sahibi Hidayet Durdi, Dikili'de konut fiyatlarının bir yıl içinde yüzde 100 artabileceğini öne sürüyor.

Durdi, şu an yüksek faiz oranlarının cazibesine kapılmaması gerektiğini ve gayrimenkul yatırımının enflasyondan daha yüksek getiri sağlayacağını savunuyor. 

Dikili'de konut arzının sınırlı olduğunu ve resmi enflasyon rakamlarının gerçeği yansıtmadığını öne süren Durdi, "Bugün parasını faize yatıran insanın parası yılda yüzde 30 civarı eriyor. Oysa Dikili'de şu an satılan konutlar çok uygun fiyatta ve gelecek yıl konut fiyatlarında yüzde yüzün üzerinde artış olacağını düşünüyorum. Şu an 7/8 milyon bandında olan yazlık fiyatları gelecek yıl 15-16 milyona yaklaşacaktır" açıklamasında bulundu. 

Sera Bölgesi Organize yatırımları, diğer yatırımlar ve belediye hizmetlerinin Dikili'yi çok değerli bir noktaya taşıyacağını söyleyen Durdi, "Dikili'ye güvenip yatırım yapan şu ana kadar hep kazandı bundan sonra da kazanmaya devam edecektir." şeklinde konuşuyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı
Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı
Tarihe Saygı Ödülleri'nde 20. Yıl Heyecanı: Başvurular Açıldı
Tarihe Saygı Ödülleri'nde 20. Yıl Heyecanı: Başvurular...