Bergama'da 55 yıllık bir başarı hikayesi: Özbekler Mobilya

Bergama'da 50 yılı aşkın süredir beyaz eşya, halı ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren Özbekler Mobilya, dürüstlük ve samimiyet ilkeleriyle elde ettiği başarıyı yeni yatırımlarla taçlandırmayı hedefliyor.

Bergama'da 55 yıllık bir başarı hikayesi: Özbekler Mobilya
21 Mayıs 2024 - 21:56

Özbekler Mobilya: Dürüstlük ve Samimiyetle 35 Yıllık Başarı

Bergama'da 50 yılı aşkın süredir beyaz eşya, halı ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren Özbekler Mobilya, dürüstlük ve samimiyet ilkeleriyle elde ettiği başarıyı yeni yatırımlarla taçlandırmayı hedefliyor.


Murat Özbek: "Bergama'nın Ekmeğini Yedik, Suyunu İçtik. Bu Borcu En Güzel Hizmetlerle Ödeyeceğiz."

Aynı zamanda eğitimci olan Murat Özbek'in Bakırçay Bölge gazetesine verdiği söyleşiden satırbaşları şöyle: “Babam Lütfi Özbek 1969 yılında Bergama’ya gelir. Bergama mezbahasında 27 sene bağırsakhaneyi işletti, yaklaşık 27 yıl sürdü. Yaptığımız bu işin yanında 1980'li yıllarda seyyar halı satışı yaptık. 1990'lı yıllarda da halı mağazamızı açtık. Sonrasında mobilya ve beyaz eşya satışına yöneldik.

Şu an bünyemizde bir beyaz eşya markası Bosch, yataklarının içeriklerinin kendine özgü tasarımlarıyla farklılık yaratan Bambi baza - yatak, bayilik güvencesiyle satışını gerçekleştirdiğimiz Uğur derin dondurucuları, yine bir beyaz eşya markası olan Altus, televizyon sahasında Philips ve Sunny, elektrikli şofben grubunda Demirdöküm, halı grubunda Merinos & Padişah, küçük ev aletleriyle evlere kaliteyi ekonomik fiyatlarla getiren Arnica, İnegöl Mobilya... Gibi güzel markalar mevcuttur.

Bergama merkezde, İnönü Caddesi'nde satış mağazalarımızla hizmet vermeye devam ediyoruz. Bizim merkezin yanı sıra şimdi mahalle statüsünde olan köylerimizde çok sayıda müşterimiz var. Biz onları ailemizin bir parçası, bir dostumuz olarak görüyoruz.

Mağazamız 1990’lı yıllarda Bergama'da birçok mağazada olduğu gibi “düğüncü mağaza” konsepti ve anlayışı ile kuruldu. Biz hala bu düğüncü mağaza kimliğini sürdürmekteyiz.

Bergama'da elbette tarım çok mühim... Gazetenizde bu ay bizlere yer verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Çiftçilerimizin gününü kutlamak bizler için çok kıymetli. COVID-19 gibi bir küresel salgın atlattıktan ve Ukrayna-Rusya Savaşı'na tanık olduktan sonra dünya genelinde çiftçilerimizin önemine dair bir farkındalık oluştu. Bu farkındalığı koruyabilmek, çiftçilerimizin ekonomik verimlilik ve gıda güvenliğine olan katkılarının sürdürülebilirliğini sağlayabilmek son derece önemli. Çiftçilerimize yapılan yatırımlar önemsenmeli ve ürettikleri ürünleri sanayi gibi başka alanlarda da kullanabilmek için çalışmalar yapılmalıdır.

Bayiliğini yaptığımız Bambi, çeşitli Ar-Ge çalışmaları sonucunda tarımdan gelen ürünleri inovatif bir çözüm yolu ile yataklarla birleştirmiştir. Bambi, doğal pamuk gibi yataklara hem nefes alma özelliğini veren hem de vücut sıcaklığını optimum düzeyde tutmayı sağlayan tarım ürünlerini kullanarak güzel bir örnek teşkil etmektedir.

Elbette bu başarı hikayesini, yeni yatırımlar ile taçlandırmak gerekir diye düşünüyorum. Bergama'nın ekmeğini yedik, suyunu içtik. Bergama'ya borcumuz var. Bu borcu da en güzel hizmetlerle ödeyeceğiz.

Sizin aracılığınızla da tüm Bergamalı üretici kardeşlerimizin Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyor, hayırlı ve bereketli bir sezon geçirmelerini diliyorum.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı
Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı
Tarihe Saygı Ödülleri'nde 20. Yıl Heyecanı: Başvurular Açıldı
Tarihe Saygı Ödülleri'nde 20. Yıl Heyecanı: Başvurular...