Adil Kırgöz: Sosyal belediyeciliğe önem vereceğiz!

Dikili'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde ikinci kez Belediye Başkanı seçilen CHP'li Adil Kırgöz, ikinci dönemi için ilk açıklamasını Bakırçay Bölge gazetesine yaptı.

Adil Kırgöz: Sosyal belediyeciliğe önem vereceğiz!
21 Mayıs 2024 - 22:52

Dikili Belediyesi, Yükselen Enflasyona Karşı Sosyal Politikaları Ön Plana Çıkarıyor!

Dikili'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde ikinci kez Belediye Başkanı seçilen CHP'li Adil Kırgöz, ikinci dönemi için ilk açıklamasını Bakırçay Bölge gazetesine yaptı. 2 yıldır ülkenin büyük bir enflasyon baskısı altında olduğunu söyleyen Başkan Adil Kırgöz, "Türkiye enflasyon verilerinin yüksekliği açısından dünyada beşinci sırada, bu olumsuz ekonomik tablo halkımızı hızla yoksullaştırıyor ve sabit gelirlinin alım gücü günden güne eriyor. Biz de Dikili Belediyesi olarak, bu yeni dönemde yapacağımız birçok proje olmasına rağmen bütçemizin büyük bir kısmını sosyal belediyeciliğe ayırarak sosyal politikaları ön plana çıkaracağız” dedi.

2'nci dönem projelerinde sosyal belediyeciliğe öncelik vereceklerini belirterek, bütçenin önemli bir kısmını sosyal politikalara ayırarak halkın yükünü hafifletmeyi amaçladıklarını ifade eden Başkan Adil Kırgöz, "Ülkemiz zor bir ekonomik dönemden geçiyor. Bu zorlukları aşmak için hepimize büyük görevler düşüyor. Biz de Dikili Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız." dedi.

Başkan Kırgöz, sosyal politikalar kapsamında planlanan bazı projelerden de bahsetti. Geçen 5 yılda olduğu gibi Dikili'nin gelişimi, hemşerilerinin refahı ve mutluluğu için canla başla çalışacaklarını söyleyen Başkan Kırgöz, "Tüm imkanlarımızı kullanarak Dikili'de yaşayan tüm vatandaşlarımızın yanında olacağız. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız." diye konuştu.  


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı
Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı
Tarihe Saygı Ödülleri'nde 20. Yıl Heyecanı: Başvurular Açıldı
Tarihe Saygı Ödülleri'nde 20. Yıl Heyecanı: Başvurular...