Digiturk'te Haftanın Öne Çıkanları

Digiturk ve beIN CONNECT’te bu haftanın öne çıkan içerikleri...

Digiturk'te Haftanın Öne Çıkanları
01 Mayıs 2020 - 15:05

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, her yaşa ve her zevke uygun özel kanalları ile birbirinden farklı dizi, film ve belgesel içeriklerini izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Evde her zamankinden fazla vakit geçirilen şu günlerde Digiturk’ün özel kanalları ve beIN CONNECT gişe rekortmeni yerli ve yabancı filmleri, dünyada izlenme rekorları kıran dizileri, birbirinden popüler ve kaliteli belgesel içeriklerini izleyicilerine sunmaya devam ediyor.

Digiturk ve beIN CONNECT’te bu haftanın öne çıkan içerikleri şöyle;

Kolombiya’nın Oscar Adayı ‘’Birds of Passage’’ beIN Connect’te…

‘’Yabancı Dilde En İyi Film’’ kategorisinde 2019 yılında Oscar adayı olan ’Birds of Passage’ (Göç Mevsimi), beIN Connect Festival Kategorisinde film severler ile buluşuyor.

Başrollerinde Jose Acosta, Carmiña Martínez ve Natalia Reyes’in olduğu ve ilk gösterimini Cannes Film Festivali’nde yapan ‘’Birds of Passage’’in konusu ise söyle; 1970’ler Kolombiya’sında, kabile reisinin onaylamamasına rağmen uyuşturucu kaçakçılığı işine giren Rapayet, güçlü bir adam olmak hevesi ve kültürüne sahip çıkma görevi arasında sıkışıp kalmıştır. Ortaya çıkan tüm kötü alametleri yok sayan Rapayet ve ailesi, kendilerini büyük bir savaşın içinde, onurlarını kanlarıyla korumak zorunda oldukları bir durumda bulurlar.

Dora ve Kayıp Altın Şehir beIN Movies Premiere HD’de…

Başrollerinde, Transformers: Son Şövalye ve Sicario filmlerinde boy gösteren Isabela Moner, Meksika'nın en tanınan yıldızlarından Eugenio Derbez, genç yetenek Micke Moreno, Michael Pena ve Akademi ödülü adayı Adriana Barraza’nın yer aldığı Dora ve Kayıp Altın Şehir (Dora And The Lost City Of Gold) 3 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’da beIN Movies Premiere HD kanalında izleyiciler ile buluşuyor.

11 kez Emmy ve dört kez BAFTA ödülüne adaylık kazanan James Bobin’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin konusu ise şöyle; Dora, doğayla iç içe büyümüş bir kızdır. Hayatının büyük bölümünü ailesiyle birlikte ormanları keşfederek ve doğayla iç içe geçirmiştir. Ancak şimdi Dora'nın önünde onu balta girmemiş ormanlardan çok daha fazla korkutan bir macera vardır ve bu maceradan kaçma şansı yoktur. Artık liseye gitmek zorundadır. Her zaman bir kâşifin ruhunu taşıyan genç Dora hızla kendine arkadaşlar bulur. Yeni arkadaş grubu, genç Dora'nın ailesini kurtarmak ve kayıp İnka uygarlığının arkasındaki tahmin edilemez gizemi çözmek için rengarenk bir maceraya atılırlar.

Komedi ve Macerayı Bir Arada Barındıran Yahşi Batı beIN Movies Turk’te

Ömer Faruk Sorak'ın yönetmenliğini, Cem Yılmaz'ın ise senaristliğini ve başrolünü üstlendiği, Türk komedi-western filmi, Yahşi Batı 2 Mayıs Cumartesi akşamı saat 22:00’da beIN Movies Turk’te!

Cem Yılmaz’ın yanı sıra Ozan Güven, Demet Evgar, Özkan Uğur ve Zafer Algöz’ün de başrollerinde yer aldığı Yahşi Batı’nın konusu işe şöyle; 19.yüzyıl'da özel bir görev kapsamında padişah tarafından Amerika'ya gönderilen iki Osmanlı yetkilisi Aziz Bey ve Lemi Bey, trenle yaptıkları yolculuk esnasında yanlarında taşıdıkları değerli elması, treni durduran haydutlara kaptırırlar. Sonrasında hem elması bulmak hem de çalınan paralarını toparlamak için para kazanmanın yollarını arayan ikili, dönemin revaçta olan işlerinden birine atılırlar. Kasabalarda aranan azılı suçluların peşine düşüp ödül avcısı olan ikilinin maceralı yolculuğu sadece bunlarla sınırlı kalmaz. Yaşadıkları kasabada başlarına türlü dertler açan ikiliyi fazlasıyla eğlenceli maceralar beklemektedir.

‘My Brilliant Friend’ 2. Sezonu ile beIN Series Drama’da!

Elena Ferrante’nin Napoli Romanları serisinden televizyona uyarlanan My Brilliant Friend’in yeni sezonu her Pazartesi saat 21.00’de beIN Series Drama kanalında.

Başrollerini Margherita Mazzucco, Gaia Girace, Elisa Del Genio ve Ludovica Nasti’nin paylaştığı ve birinci sezonu ile dikkatleri üzerine çeken My Brilliant Friend, aynı isimli roman serisinin 2. Kitabı olan My Brilliant Friend: The Story of a New Name’i mercek altına alacak. Elena ve Nina’nın hayatlarındaki değişiklikleri izleyiciye aktaracak olan dizinin yeni sezonunun yönetmen koltuğunda, Happy as Lazzaro’nun yönetmeni Alice Rohrwacher ile ilk sezonda olduğu gibi Saverio Costanzo oturuyor.

Kesişen Kültürler bu hafta Marakeş’te!

Farklı coğrafyaların tarihinden mimarisine, modadan yeme içme alışkanlıklarına kadar uzanan bir yolculuğa hazır mısınız? Aynaz Deedra’nın gezip gördüğü yerlerin kültürel özelliklerini paylaştığı ‘Kesişen Kültürler’ yeni bölümü ile 4 Mayıs Pazartesi akşamı 22.15’te beIN IZ’de.

Bu hafta, Fas'ın ilk başkenti olma özelliğini taşıyan Marakeş’e yolculuk gerçekleştiren Aynaz Deedra, Kırmızı Şehir olarak da bilinen bu egzotik şehrin tüm güzelliklerini gözler önüne seriyor.

Kredi kartı bilgisi vermeden 30 gün boyunca ücretsiz izleme şansı!

beIN CONNECT’ten popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler kredi kartı bilgisi vermeden, sadece ad, soyad ve telefon bilgisi ile 30 gün boyunca ücretsiz beIN CONNECT üyesi olabiliyorlar. Deneme süresi sonunda kullanıcılar dilerlerse 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla beIN CONNECT üyeliklerini başlatabiliyor. Digiturk üyeleri ise paketlerindeki içerikleri beIN CONNECT’ten ücretsiz izleyebiliyorlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...