Cumhuriyet'in yüzüncü yıl kutlamalarının adresi dayanışma noktaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından “yerinde hizmet” anlayışıyla kentin dört bir yanında hizmet veren Bizİzmir Dayanışma Noktaları, Cumhuriyet’in 100’üncü kuruluş yıldönümü kutlamalarının adresi haline geldi.

Cumhuriyet'in yüzüncü yıl kutlamalarının adresi dayanışma noktaları
05 Ekim 2023 - 20:56

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin dört bir yanında hizmete aldığı Bizİzmir Dayanışma Noktaları, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “kimsesizlerin kimsesi” olarak ifade ettiği Cumhuriyet’in yüzüncü yıl kutlamalarının adresi haline geldi. Dayanışma noktalarında çocuklar için düzenlenen etkinlikler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na kadar devam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından “yerinde hizmet” anlayışıyla kentin dört bir yanında hizmet veren Bizİzmir Dayanışma Noktaları, Cumhuriyet’in 100’üncü kuruluş yıldönümü kutlamalarının adresi haline geldi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “kimsesizlerin kimsesi” olarak tarif ettiği, özgürlük ve bağımsızlığın dayanağı Cumhuriyet’in 100’üncü kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında çocuklar için düzenlenen eğlenceli etkinlikler başladı. Ballıkuyu’da yer alan Bizİzmir Dayanışma Noktası’nda buluşan çocuklar; masal anlatımının yanı sıra pandomim ve sihirbaz gösterileriyle hem öğrendi hem de doyasıya eğlendi. Kutlamalar kentin dört bir yanındaki dayanışma noktalarında, benzer etkinliklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na kadar devam edecek.

İkinci asra aynı kararlılıkla
Dezavantajlı mahallelerde yer alan ve günlük ücretsiz yemek hizmetinden ağız ve diş sağlığı muayenesine, eğitimlere ve psikolojik desteğe kadar pek çok alanda İzmirlilerle güç birliği yapmak için çalışan Bizİzmir Dayanışma Noktaları, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında da İzmirlilerin yanında olmayı sürdürecek.

Dayanışma noktalarında çocuklar için düzenlenecek kutlamaların programı şöyle:
5 Ekim Perşembe: Saat 15:30- Alpaslan Dayanışma Noktası
6 Ekim Cuma: Saat 15:30- Göksu Dayanışma Noktası
7 Ekim Cumartesi: Saat 11:00- Ulubatlı Dayanışma Noktası, saat 13:00-Ferahlı Dayanışma Noktası, saat 15:00- Güney Dayanışma Noktası
9 Ekim Pazartesi: Saat 15:30- Limontepe Dayanışma Noktası
10 Ekim Salı: Saat 15:30- Nafiz Gürman Dayanışma Noktası
14 Ekim Cumartesi: Saat 11:00-Süvari Dayanışma Noktası, saat 13:00- 1. Kadriye Dayanışma Noktası, saat 15:00- Harmandalı Dayanışma Noktası

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...