Bergamalı CHP'liler atama aday istemiyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için Bergama’da belediye başkan adayı belirleme sürecinin...

Bergamalı CHP'liler atama aday istemiyor!
28 Ekim 2023 - 22:15

BAŞKAN DURMAZ: “BERGAMA’DA ADAY BELİRLEME SÜRECİNDE MUTLAKA GENİŞ KAPSAMLI BİR ANKET YAPILSIN!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için Bergama’da belediye başkan adayı belirleme sürecinin mutlaka geniş kapsamlı bir anket çalışmasıyla olması gerektiğini söyledi.

İlçe Başkanı İsmail Durmaz’ın Bakırçay Bölge Gazetesi’ne yaptığı açıklamalar şöyle:

“Partimizde şu an Bergama belediye başkanlığı için iki isim sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile aday adayı olduklarını açıkladı. Bu isimler Büyükşehir Başkan Vekilimiz Mustafa Özuslu ile belediye meclis üyemiz Osman Selim Tok. Her iki isim de partimizin resmi süreci başlamadığı için kendi aday adaylıklarını sosyal medya hesaplarından ve yerel basına verdikleri açıklamadan ilan ettiler. Biz, örgüt olarak her iki isime de eşit mesafedeyiz. Kurultay sonrası başka isimlerin de aday adayı olacaklarını düşünüyoruz. Biz, parti olarak Bergama’nın iyi bildiği yerel bir adaydan yanayız, tepeden belirlenmiş bir aday istemiyoruz. Halkımızın bildiği güvendiği ve benimsediği bir aday ile seçimi burada alırız. Bunun için partimiz üst kurullarına genel merkez ve il başkanlığımıza geniş kapsamlı yapılacak bir anket kamuoyu araştırması ile adayımızın belirlenmesini istiyoruz. Yerel seçim olduğu için isabetli aday tercihinde bulaşabilmemiz için anket şart. Bu sayede sırf partililerimizin,  üyelerimizin değil partimize oy veren ve vermeyi düşünen insanlarımızın da gerçek fikrini öğrenmiş oluruz. Çünkü 3 bin üyemiz var ama partimizin aldığı oy 35 bin civarında ve ilçemizde 80 bine yakın da seçmen var”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı