Belkıs Erden Tuncay, İzmir Hilltown AVM'de kahveseverlerle buluşacak

Sağlıklı beslenme, diyabetik beslenme konularında uzun yıllardan beri çalışmalarını sürdüren Belkıs E. Tuncay; İstanbul ve Ankara’dan sonra 20-22 Ekim 2023’te İzmir Hilltown AVM’de kahveseverlerle buluşacak.

Belkıs Erden Tuncay, İzmir Hilltown AVM'de kahveseverlerle buluşacak
26 Eylül 2023 - 00:02

Kahve Festivali'nde Gluten-FreeLezzetler Semineri'ne Büyük İlgi

14-17 Eylül tarihleriarasında "Şehri Uyandıran Festival" İstanbul Coffee Festival 22-24 Eylül’de de Ankara Bilkent’te kahveseverler ile buluştu. Festivalkatılımcıları her yıl olduğu gibi özel tadımlar, atölye uygulamaları,seminerler, canlı konser ve sahne performansları ile dolu dolu bir deneyim yaşadı.

Belkıs’ın Mutfağı’nın kurucusu ve Şef Belkıs E. Tuncay bu yılki festivalin konuşmacıları arasında yer aldı. “Glütensiz Kahve Yanı Atıştırmalıkları” konusunda detaylı bilgileri ve deneyimlerini paylaşan Şef Belkıs E. Tuncay seminere (Coffee talks) katılan konukların sorularına da cevap verdi. Sağlıklı beslenme, diyabetik beslenme konularında uzun yıllardan beri çalışmalarını sürdüren Belkıs E. Tuncay; İstanbul ve Ankara’dan sonra 20-22 Ekim 2023’te İzmir Hilltown AVM’de kahveseverlerle buluşacak.

Nitelikli kahveler, kahve dükkanları, kavurmahaneler, artizan lezzetler, uluslararası ve ulusal büyükkahve markaları, makine ve ekipman üreticileri ve tüm diğer kahve endüstrisi paydaşlarını bir araya getiren Festival’in İzmir etabında kahveseverler Şef Belkıs Erden Tuncay’ın seminerine katılma imkanına sahip olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...