Zeytinyağında olimpiyat şampiyonu: Antikas

Zeytinyağı sektörünün olimpiyatları olarak kabul edilen uluslararası 4 yarışmada, Antikas 4 madalya birden aldı. Antikas, son iki yılda ise 14 ödülün sahibi oldu. 

Zeytinyağında olimpiyat şampiyonu: Antikas
26 Eylül 2023 - 00:23

Antikas Zeytinyağı, Dünya'nın en prestijli ilk 4 zeytinyağı yarışmasının dördünden de altın madalya ile döndü. 

2021 yılında başlayan yarışma serüveninde Antikas ilk olarak London IOOC’de bir gümüş, arından Anatolian IOOC’de iki altın madalya kazandı. Ödüllere doymayan Antikas, 2022 yılında ise Anatolian IOOC’de Best in Class, Anatolian IOOC’de Special Mesopotamia Award ödülü ve iki ayrı altın madalyanın sahibi oldu. EVO Italy Yarışması’ndan ve London IOOC’den de yine birer altın madalya aldan Antikas, bu yıl ise önce Anatolian IOOC 2023, ardından İtalya Evo Yarışması’nın blend kategorisinin kazananı oldu. 
 
Zeytinyağı sektörü için önemli bu iki yarışmadan sonra Londra Uluslararası Zeytinyağı Kalite Yarışması’ndan da iki altın madalya kazandı. Antikas Zeytinyağı, son olarak Arjantin'de düzenlenen Olivinus IOOC'den de “Gran Prestige Gold" ödülüyle döndü. Böylece Antikas, Dünyanın en prestijli uluslararası 4 yarışmanın kazananı olurken, iki yılda toplam 14 ödülün sahibi oldu. 
 

“KALİTELİ ÜRETİM NİTELİKLİ ÜRÜN”

Antikas Zeytinyağ Kurucusu Ertuğrul Özcan “Dünya'nın en prestijli, uluslararası jürileryle sektöre yön veren, katılımın yoğun olduğu böylesi önemli yarışmalara Antikas ismini yazdırmış olmak gurur verici” dedi. 1627 yaşındaki asırlık Ayvalık cinsi ağaçlarından sınırlı ürettikleri zeytinyağlarıyla da London IOOC'de altın madalyaya layık görüldüklerini hatırlatan Özcan “Kararlı bir şekilde yürüttüğümüz kaliteli üretim-nitelikli ürün anlayışımızla yakaladığımız bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı