25. Ege Üniversitesi Tanıtım Günleri 4-5 Mayıs'ta…

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Rektörlüğü tarafından “25.Ege Üniversitesi Tanıtım Günleri” düzenlenecek. Bu yıl 25’incisi yapılacak tanıtım günleri 4-5 Mayıs tarihleri arasında hem çevrimiçi hem de yüz yüze...

25. Ege Üniversitesi Tanıtım Günleri 4-5 Mayıs'ta…
05 Nisan 2023 - 22:33

Ege Üniversitesi liselileri ağırlayacak

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Rektörlüğü tarafından “25.Ege Üniversitesi Tanıtım Günleri” düzenlenecek. Bu yıl 25’incisi yapılacak tanıtım günleri 4-5 Mayıs tarihleri arasında hem çevrimiçi hem de yüz yüze EÜ Büyük Spor Salonu önünde gerçekleştirilecek. Tanıtım günlerinde Ege Bölgesi başta olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinde eğitim öğretimlerine devam eden liselerin son sınıf öğrencilerine, Ege Üniversitesinin fakülte ve yüksekokulları, sosyal ve spor tesisleri, barınma ve beslenme olanakları tanıtılacak.

Üniversite adayı gençleri Ege’ye davet eden Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “ Bu yıl 25’incisini gerçekleştireceğiz tanıtım günlerinde gençlerimiz Ege Üniversitesi hakkında merak ettikleri her sorunun cevabını bulacak. Nitelikli ve kaliteli akademik kadromuz ile geleceklerine yöne verecek gençlerin bu önemli basamakta doğru kararlar almasına destek olacağız. Ege Üniversitesi olarak üniversitemizin uluslararası işbirliklerini, öğrenci değişim programlarını, burs olanaklarını ve kampüs yaşamına ilişkin detayları aday öğrencilerle paylaşacağız. Köklü bir geçmişe sahip ve birçok ilke imza atan üniversitemizi daha yakından tanıtma fırsatı sunacak olan etkinliğimize tüm aday üniversite öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.

 Ege Üniversitesi Rektörlüğü tarafından “25.Ege Üniversitesi Tanıtım Günleri” düzenlenecek.

Tanıtım günleri 4 Mayıs Perşembe günü http://egetercih.ege.edu.tr adresi üzerinden çevrimiçi olarak ve 4-5 Mayıs tarihlerinde ise EÜ Büyük Spor Salonu önünde fiziki olarak yapılacak. Aday öğrenciler,  Ege Üniversitesi Merkezi Kütüphanesi, Tabiat Tarihi Uygulama Araştırma Merkezi, Botanik Bahçesi Herbaryum Uygulama Araştırma Merkezi, Laboratuvar Hayvanları Uygulama Araştırma Merkezi ve Merkezi Test Analiz Laboratuvarı, sanat ve kültür merkezleri gibi kampüs yerleşkesindeki pek çok yeri ziyaret edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"