İkinci El Eşyalarımı Nasıl Satabilirim?

İzmir'de spot eşya dünyası... İzmir'de ikinci el eşya alım-satımı yapan firmalar... İzmir'de 2'nci el eşya alımı yapan spot eşya mağazaları... İzmir'de spot eşya pazar... İzmir'de ikinci el eşya pazarı.. İzmir'deki spotçu telefonları...İkinci El Mağazası İzmir yakınında

İkinci El Eşyalarımı Nasıl Satabilirim?
05 Nisan 2023 - 10:52

İzmir'de spot eşya sektörü 

Evinizde/deponuzda elinizden çıkarmayı düşündüğünü kullanılmış eşyalarınız mı var?

Evinize daha modern eşyalar almak istiyorsunuz ama diğer taraftan da mevcut eşyalarınız heba olmasına gönlünüz el vermiyor mu?

İhtiyaç fazlası eşyalarınızın satışı için mahallenizde bulunan spotçu esnafına teklifte bulundunuz. Ancak eşyalarınıza değerleme yapan spotçunuz, size son derece komik bir fiyatlandırma yaptı ve siz de şöyle mi dediniz: “Gerekirse çöpe atarım, yine de o fiyatlara satmam”

izmir spotçu,izmir spot,spotçu izmir,izmir spotçu tel,izmirde spotçu,spotçu,izmir spot eşya,izmir spotçular,izmirde spotcu,izmir kemalpaşa spot eşya alanlar,izmir,i̇zmi̇r spot eşya mağazasi,i̇zmir spotçu,i̇zmi̇r spot eşya alim satimi,izmir buca spotçu,izmir dikili spotçu,i̇zmir,izmir bölgesinde spotçu,spot eşya,izmir 2.el eşya,i̇zmir buca spotçu,bornova spot eşya,izmir eşya pazarı,i̇zmir çeşme spotçu,i̇zmirde spotçu,i̇zmi̇r buca spotçu

İkinci el eşyalarınız ucuza gitmesin!

Satmayı düşündüğünüz ikinci el eşyalarınız var ama bu yönde hiçbir tecrübeniz yok ve her insan gibi siz de bu tür alışverişlerde aldanmaktan mı imtina ediyorsunuz?

Bir taraftan ihtiyaç fazlası eşyalarınızı nakde çevirmek istiyor ama diğer taraftan da eşyalarınızın ucuza gitmesinden mi çekiniyorsunuz? 


İkinci el eşyalarınızı oturduğunuz yerden satabilirsiniz

Malumunuz, iletişim çağındayız ve birçok sektörün faydalandığı gibi, özellikle İzmir'deki ikinci el spot eşya sektörü de teknolojinin nimetlerinden faydalanıyor. Yani bu demek oluyor ki, eşyalarınıza alıcı bulmak için spotçu spotçu, pazar pazar gezmenize gerek yok. Ne ki eşyalarınızı zahmetsizce oturduğunuz yerden satmanız mümkün!

İkinci el eşyalarımı nasıl satabilirim?
İlk iş olarak yapmanız gereken, akıllı telefonunuzun kamera uygulamasıyla satmak istediğiniz eşyalarınızı fotoğraflamak olmalıdır.

İkinci el eşyalarınızı satabileceğiniz sayısız seçeneğiz var!
Bu arada şunu belirtmekte de fayda var: Diyelim ki İzmir’de yaşıyorsunuz ama bulunduğunuz ilçe/belde/köy de İzmir’in merkezine çok uzak mesafede!  Altını çizerek söylüyorum: İzmir’in merkezinde bulunan ve ikinci el eşya alım-satımı yapan prestijli firmalar için, merkeze uzak oluşunuzun hiçbir önemi yok. Kaldı ki İzmir’in merkezinde faaliyet gösteren bu firmalar, sadede İzmir’in ilçelerine değil; Manisa, Aydın ve Balıkesir gibi İzmir’e komşu olan şehirlere de hizmet ediyorlar. Yani ikinci el eşyalarınızı nakde çevirmek için, sadece ilçenizde/kasabanızda bulunan spotçu ve/veya spotçulara mecbur değilsiniz.

İkinci el eşya satımında ne aldanın ne de aldatın!
Evet, ilk iş olarak, satışa çıkardığınız eşyalarınızı fotoğrafladınız. Tabii bu noktada şunu da belirtmekte fayda var: Aldanmak istemeyen bir insan, aldatmayı da düşünmemeli. Şunu demek istiyorum: Eşyalarnızı fotoğraflarken eşyaları olduğundan farklı gösterecek çekim yöntemlerine başvurmamalı ve kusurlarını (varsa) saklamamalısınız. Şöyle düşünün: Diyelim ki İzmir’in merkezine 110 kilometre uzaklıktaki Bergama’da ikamet ediyorsunuz ve eşyalarınızı satışını gerçekleştirmek üzere İzmir’den bir firmayı davet ettiniz. Firma da sizin görüntülediğiniz fotoğraflara güvenerek, size aracını ve ekibini gönderdi. Fakat o da ne! Eşyaların fotoğraflardaki eşyalar ile alakası yok! Böyle bir durumda, genelde firmaların “Bizi buraya kadar boş yere getirttiniz, masrafımızı karşılamanız gerekir” şeklinde bir yaklaşımı olmuyor ama olmuyor diye de hiç kimseyi durduk yerde zarara uğratmamak gerekir, öyle değil mi?

İkinci el eşyalarınızı değerinde satabilmek için…
Satmaya karar verdiğiniz eşyalarınızı, karşı tarafı aldatmaya yönelik çekim yöntemlerine başvurmadan fotoğrafladınız. Şimdi yapmanız gereken şudur: Google veya Yandex üzerinden “İzmir’de spot eşya alım satımı, İzmir’de ikinci el eşya alım satımı, İzmir’de 2’nci el eşya alan spotçular” şeklinde aramalar yapmak. Bu noktada karşınıza sayısız firmanın telefon numarası çıkacaktır. Oturup hepsini tek tek aramanıza gerek yok! Ki buradaki telefon numaralarının yüzde 95’i whatsapp hattı olarak hizmet veriyor.  

Evet, tahmin ettiğiniz gibi, eşyalarınızın fotoğraflarını (tabii ekinde kısa bir bilgilendirme notuyla birlikte) bu telefon numaralarına gönderebilirsiniz.

Gönderdiğiniz fotoğrafları inceleyip eşyalarınız için değerleme yapan firmalar, hazırladıkları fiyat teklifiyle birlikte size en kısa sürede dönüş yapacaktır.  Karşılıklı mutabakatın sağlanması durumunda da belirlenen gün ve saatte, İkinci El Eşya Alım aracı bulunduğunuz adrese ulaşacaktır.

Asıl önerimiz şudur: Nakliye, hamal veya uzmanlık gerektiren eşyaların söküm bedeli gibi ücretlerin firmaya ait olduğunu en başından teyit ediniz. Paranızı peşin olarak veya IBAN üzerinden alınız.

Son olarak, eşyalarınızı satın almak üzere gelen herhangi bir kişinin “Bu eşyaların hiçbiri para etmez, bunların hepsi çöp! Bu eşyalardan kurtulmak için daha üzerine hamal parası ödemeniz gerekir” şeklinde blöflere de kanmayınız. Belirlediğiniz rakamdan da geri adım atmayınız. 

spotçu,izmir spotçu,izmirde spotçu,spotçu izmir,sptçu izmir,izmir yeşilyurt spotçu,izmirde spotçu telefonu,i̇zmir bozyaka spotçu,izmirde spotcu,i̇zmir karşıyaka spotçu,izmirde spotçu telefonları,izmir spotcu izmirdeki spotçular,karabağlar spotçu,izmir spotçular,izmirde spotçularçiğlide spotçu,spotçu telefonu,yeşilyurt spotçu,i̇zmi̇r spot. net,

İzmir Spot Esya 0536 740 29 20 İzmir 2. El Esya Alan Spotçular 0536 740 29 20  /  İzmir'de İkinci El Eşya Alan Yerler / Ikinci el eşya satışı nasıl yapılır?

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...