Yeni Tucson, Hyundai Yükseliş'te tanıtıldı

Hyundai’nin C-SUV segmentinde liderliğe oynayan modeli Yeni Tucson, Yükseliş’te düzenlenen tanıtım kokteylinde İzmirlilerin beğenisine sunuldu...

 Yeni Tucson, Hyundai Yükseliş'te tanıtıldı
25 Ekim 2018 - 14:43

Yükseliş Hyundai, 1,6 Litre Dizel motoruyla C-SUV segmentinde liderliğe oynayan Yeni Tucson modelini yenilenen Yükseliş Plaza’da düzenlediği tanıtım kokteyli ile İzmirlilerin beğenisine sundu.

Hyundai Türkiye Satış Direktörü Jaewook Oh ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, Salihli Ticaret Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Yükseliş Hyundai’nin dost ve müşterilerinin katıldığı toplantıda konukların Yeni Tucson modeline ilgisi yoğun oldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yükseliş Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Yüksel, Yükseliş’nin ticari yaşamında 36 yılı geride bıraktığını belirterek; “Otomotiv sektöründe satış ve servis organizasyonlarında Türkiye ve Dünya birincilikleri elde ederek, yaklaşık yarım milyonu aşan tüketiciye hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. Bu uzun soluklu birlikteliğin en büyük sebebi olarak ticari kazançtan çok, dost kazanmaya odaklanmamız olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Konuşmasına Türkiye ve Güney Kore ekonomilerinin 1980 yılından bu yana geçirdiği evreleri rakamlarla karşılaştıran Alaattin Yüksel, “Güney Kore üretim ekonomisini teşvik eden sistemi ile başarıya ulaştı, Türkiye ise plansızlık ve yönetimsel hatalarla bugün hala giderek derinleşmekte olan sorunlarla uğraşıyor. Hyundai bugün dünyanın önde gelen 40 global markası arasında yer alıyor. Otomotiv de ise ilk üç marka arasına girme hedefinde iken son 10 yılını kalite artışı, güvenlik ve konfor odaklı bir yaklaşım sergilediğinden dolayı 6. sırada tamamladı.” dedi.

Çözüm tasarruf ve üretim ekonomisi
Alaattin Yüksel sektöre ilişkin tespitlerini de şöyle özetledi. “Sektör olarak zor bir süreçten geçeceğiz. Yüksek maliyet nedeniyle finans kaynaklarında yaşanan sıkıntı, kurlardaki yükselmenin fiyatlara yansıması ile birlikte talebin düşmesi otomotivcileri zor bir döneme soktu. Kısa vadede bir düzelme de ufukta görünmüyor. Her sektörde finans yapısı güçlü olanlar biraz daha yere sağlam basmaya devam edecekler. Pazar, 2019 yılında da daralmasını sürdürecek gibi… Tabii ki umutları tüketmek değil, yeşertmek lazım. Ülkemiz insanı güçlüdür. Yeterli destek verilsin, doğru politikalar uygulansın, Türkiye yeniden kendi kendine yetebilen ülkeler içinde yer alır. Hayat devam ediyor, bizim ülke yöneticilerinden beklentimiz bir yandan kamuda tasarruf tedbirlerini artırırken, reel sektörü ayakta tutacak gevşetmelerin yer alacağı bir para politikasını uygulamaya sokmalarıdır. Bunun gibi etkinliklerde aslında temel amacımız kriz ortamında morali ve motivasyonu yüksek tutmaktır. Bizler krizi aşmanın yöntemlerini biliyor ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz, İzmirliler krize teslim olmaz.”

Hyundai Tucson’la Yükseliş’te

Hyundai Türkiye Satış Direktörü Jaewook Oh, toplantıya İzmir iş dünyasının yüksek profil de katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında Yükseliş yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederek şunları söyledi. “Tucson, hızla büyüyen SUV segmentine paralel olarak, Hyundai’nin Türkiye’de en çok satan modellerinden biri, Yeni Tucson’un 1,6 litre dizel motoru ve eklenen donanımları ile birlikte Türkiye’de segment lideri olacağına inanıyoruz. Hyundai Kona ve İoniq Hybrid modelleri ile de piyasada yükselen marka konumunu sürdürüyor”

Bayi karlarının artması lazım
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da İzmir iş dünyasının yoğun katılım gösterdiği toplantıda bir konuşma yaptı. Yükseliş Hyundai’nin İzmir’in köklü firmalarından biri olduğunu dile getiren Kocaoğlu; “Kendi tecrübelerimden yola çıkarak Hyundai yöneticilerine ve üretici kuruluşların yöneticilerine tavsiyem şudur. Bir bayi teşkilatını kurmak zordur ama bayi teşkilatının sürdürülebilir bir başarıyı yakalamasını sağlamak lazım. Bunun formülü de bayi karlarının artırılmasından geçiyor” dedi.

Yeni Tucson tanıtım kokteyli yapılan konuşmalar sonrasında müzik ve dans gösterileriyle devam etti.

Yeni Tucson hakkında: 

Hyundai’nin C-SUV segmentindeki popüler modeli Tucson, yeni 1.6 litre dizel motoru ve teknolojik donanımlara sahip yeni iç mekanıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Tucson’un 1.6 litrelik dizel versiyonunda 4x4 seçeneği de bulunuyor.

Daha zarif bir tasarım
Hyundai Tucson, basamaklı ızgarası, LED farları, geniş girişli ön tamponu, ikiye ayrılmış sis farları ve gündüz sürüş lambalarıyla dikkat çekiyor. Arka farlara LED özelliği eklenirken, yeni tip 19 inç jantlar ile hareket eden otomobil son derece ilgi çekiyor.

İç mekan da yenilendi
Yeni Tucson, gelişmiş güvenlik özellikleri ve Qi kablosuz şarj sistemi dahil olmak üzere yeni iç mekanıyla da öne çıkıyor. 8 inç dokunmatik multimedya sistemi de aracın bir diğer yeni özelliği.

Yeni güvenlik donanımları

Euro NCAP (5 Yıldız) ve IIHS (Top Safety Pick Plus) gibi çarpışma testlerinden en üst seviye sonuçları alarak ne denli güvenli olduğunu kanıtlayan Hyundai Tucson, 360 derece kamera sistemi sayesinde artık park ve en dar alanlardaki manevralarda üst düzey konfor sunmuş oluyor. Aracın dört bir yanındaki kameralar sayesinde en sıkışık alanlarda bile rahatlıkla park imkanı sunuyor.

Tucson, Çarpışma Önleme Sistemi, Akıllı Hız Sabitleyici, Stop&Go, Sürücü Dikkat Uyarısı gibi genişletilmiş özellikleriyle daha da yüksek satış adetlerine ulaşmayı hedefliyor.

1.6 litre dizel motor ve HTRAC 4x4 Çekiş Sistemi

Hyundai Tucson’un en önemli yeniliği şüphesiz 1.6 litrelik dizel motoru ve yeni nesil HTRAC elektronik dört tekerlekten çekiş sistemi.. 136 beygir gücündeki yeni motorun 320 Nm maksimum torku, aracı verimli bir şekilde ivmeletirken aynı zamanda 4.8 litrelik karma tüketimiyle de son derece ekonomik bir tablo çiziyor.

Tucson’un şehirli otomobil konseptinin haricinde off-road kullanım keyfini yeni nesil HTRAC çekiş sistemiyle yaşatıyor. Sport modda iken arka tekerleklerdeki güç aktarımını en üst düzeye çıkararak dinamik sürüş hissi sağlıyor. Eco modda ise sadece ön tekerleklerle hareket ederek yakıt ekonomisi elde etmiş oluyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...