Yarıyıl tatil coşkusu Boyalık Beach Otel'de

Boyalık Beach Otel’den çocuklara özel program...

Yarıyıl tatil coşkusu Boyalık Beach Otel'de
18 Ocak 2020 - 11:20

Farklı konseptleri ile misafirlerini ağırlayan Boyalık Beach Otel, okulların tatil olmasıyla beraber yarıyıla özel bir tema hazırlıyor. Hem çocukların okul yorgunluğunu atması hem de ailelerin keyifli vakit geçirmesi için program yapan Boyalık Beach Otel, misafirlerini bekliyor.

“Sömetre demek eğlence demek” konseptiyle yola çıkan Boyalık Beach Otel, çocuklar için eğitici ve öğretici oyunlar, mini kulüp ve mini disco, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu ve Shine Spa’da ısıtılmış havuz ile misafirlerine unutulmaz yarıyıl tatili sunacak. Hem ailelerin hem de çocukların keyifli vakit geçirmesi için program hazırladıklarını belirten Boyalık Beach Otel Müdürü Orhan Belge, “Zorlu bir dönemin ardından kısa bir tatile giriyoruz. Bu tatilde yorulan sadece çocuklar olmuyor aynı zamanda aileler de yoruluyor. Bu yorgunluğu hep beraber atmak için bu programı hazırladık” dedi.

Farklı bir konsept”

12 yaşına kadar ilk çocukların ücretsiz ikinci çocuğun ise yüzde elli indirimli olacağı yarıyıl programında Boyalık Beach otel, dünya mutfağını misafirlerinin hizmetine sunuyor. Farklı konseptlerle misafirlerine güzel deneyim yaşattıklarını ifade eden Orhan Belge, “Misafirlerimize çeşitli etkinlikler sunarak onların stresini atmalarını sağlayacağız. Çeşme’nin eşsiz doğal güzellikleri arasında tatil yapmak ailelere iyi gelecek” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"