Yalıkavak Pupa Restoran misafirlerini bekliyor

Bodrum yeme içme sektöründe 43 yıllık deneyim sahibi İşletmeci Şef Adnan Şen, ustalık dönemini yeni mekanı “Yalıkavak Pupa” ile taçlandırıyor.

Yalıkavak Pupa Restoran misafirlerini bekliyor
08 Haziran 2022 - 09:26

BODRUM’UN BEŞ ELEMENTİ AYNI SOFRADA; "PUPA İLE BODRUM ÇOK DAHA LEZZETLİ"

Bodrum yeme içme sektöründe 43 yıllık deneyim sahibi İşletmeci Şef Adnan Şen, ustalık dönemini yeni mekanı “Yalıkavak Pupa” ile taçlandırıyor. Bodrum’un müstesna koylarından Tilkicik’e bakan eşsiz manzarası ve çoktan seçmeli mönüsüyle bir benzeri daha olmayan “Yalıkavak Pupa Restoran”, lezzet ve kaliteli hayattan ödün vermeyen seçkin misafirlerin en gözde mekanlarından biri olarak yaza imza atacaklar arasında öne çıkıyor.

Bodrum’un en itibarlı mekanlarından Bodrum Cafe Restoran, Karski Steak House gibi işletmelerin kurucu şefi olarak literatüre geçen Adnan Şen, aralıksız 43 yıldır hizmet sağladığı yeme içme sektöründe çıtayı Pupa imzasıyla bir hayli yukarı taşıyor.
Mutfağından içeriğine kadar “toprak ve denizden sofraya” anlayışıyla yerelden dünyaya açılan “Yalıkavak Pupa Restoran” da öne çıkan lezzetlerin hepsi mekanın kendi ekim, üretim, kesim ve işleme tesislerinden tedarik ediliyor.

Yerel damağın genetiğinden ödün vermeden, dünya mutfaklarıyla harmanlanan restoranda Bodrum’un ünlü şeflerinin danışmanlığında hazırlanan 4 özel mönü Et, Balık, Vejetaryen ve Vegan beslenmeyi tercih edenler için şölene dönüşüyor. Kendi klasmanındaki restoranlardan istisnai bir şekilde ayrışan “Yalıkavak Pupa” mönüsündeki iki özel lezzetle önümüzdeki günlere imzasını atmaya hazırlanıyor.

Et tercihinde “Karski”, Balık tercihinde ise “Omega 3” isimli iki benzersiz tabakla lezzette farklı ve gelişime açık damaklara hitap eden “Yalıkavak Pupa”, mekanda huzuru, lezzette kusursuzu arayanların yeni adresi olma iddiasını taşıyor.

“Çocuksuz Restoran” içeriğiyle bulunduğu coğrafyanın kadim huzurunu da atmosferine nakış gibi işleyen “Yalıkavak Pupa”, fiyat politikasıyla da bir değil her günün adresi olarak öne çıkmaya aday. Bodrum’da farkı arayanların ajandasına mutlaka kaydetmesi gereken restoranın düzenli aralıklarda seçkin sanatçılarla gerçekleştireceği “elit performanslar” da şimdiden not düşülmesi gereken sürprizleri arasında yer alıyor.

Yaşamın beş elementini Bodrum’da arayanların yeni adresinde bu yazın en çok konuşulacak gecelerine misafirlik etmek isteyen herkese 12.00- 24.00 arasında benzersiz deneyim bir fırsatını sunan “Yalıkavak Pupa” misafirlerini ağırlamayı bekliyor.       

Adres: Yalıkavak mah. Tilkicik Cad. No: 63/A Bodrum /Muğla


Adnan Şen 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?