Ustalık Dönemi Bergama'da Olacak

İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in hizmet süreciyle ilgili konuşmasında...

Ustalık Dönemi Bergama'da Olacak
05 Şubat 2024 - 20:32
İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in hizmet süreciyle ilgili konuşmasında: Sadık bey Kınık’ta çıraklık ve kalfalık dönemini tamamladı, şimdi sizlerle birlikte Bergama’da ustalık dönemini hep birlikte başaracağız. 31 Mart’ta millete, Bergamalı gençlere ve kadınlarımıza ‘Sadık’ olanlar kazanacak. Bakırçay kazanacak.” dedi.

Ustalık Döneminde Hep birlikte el ele Bergama Kazansın, Bakırçay Kazansın
Dr. Sadık Doğruer ise: Kınık’ta vermiş olduğumuz hizmetlerin Kınık’ı hak ettiği yerlere ve önümüzdeki süreçte yapacağımız hizmetlerle Bergama’nın da kalkınmasından dolayı daha ileriye taşınacağından mutluluk duyuyoruz. Bergama ve Bakırçay’ın tamamı için ‘Birlikte Çalışacağız, Bakırçay’ı kalkındıracağız.” dedi.

Programın ardından tüm teşkilat, Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ile birlikte; Umre ziyareti için kutsal topraklara yola çıkacak olan hemşehrilerini dualar eşliğinde uğurlayıp, ardından Tepeköy Mahallesi ve İstiklal Meydanı’ndaki esnaf ve vatandaşlar ile sohbet ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...