Cumhur İttifakı'nın Kınık adayı Sami Mollaahmet sahaya indi

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Kınık Belediye Başkan Adayı Sami Mollaahmet, saha çalışmalarını sürdürüyor...

Cumhur İttifakı'nın Kınık adayı Sami Mollaahmet sahaya indi
05 Şubat 2024 - 20:23

Mollaahmet: Kınık Ak Belediyecilikle kalkındı, hizmetleri sürdürecek daha büyüteceğiz

Ak Parti Kınık Belediye Başkan Adayı Sami Mollaahmet, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdürüyor. Aday Mollaahmet, saha çalışmaları kapsamında Resmi Kurumlar, STK, mahalleler ve köyler ve Kınıklı vatandaşları hayırlarında ve kahvehanelerde de ziyaret etti.

Ak Parti Kınık Belediye Başkan Adayı Sami Mollaahmet, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Yerel Seçimler için çalışmaya devam ediyor. Kınık Belediye Başkan Adayı Mollaahmet, günlük program çerçevesinde ziyaret ettiği iş yerleri ve kurumlarda hem personeller ile bir araya gelerek sorunlarını dinliyor hem de işverenlerle görüş alışverişinde bulunuyor.
 
“Memleketimiz Kınık için hizmette durmak yok yola devam” sloganıyla sahaya inen Belediye Başkan Adayı Sami Mollaahmet, parti teşkilatları ile tam kadro ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye Başkan Adayı Mollaahmet, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Uğur Ağar, S.S. Kınık ve Çevre Köyleri Servis Taşıma Kooperatifi Başkanı Ömer Kocabıyık ile de bir araya geldi.
 

HAYIRLARDA VE KAHVEHANELERDE DE KINIKLI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Belediye Başkan Adayı Mollaahmet, resmi kurumlar, STK’lar ve diğer ziyaretlerinin ardından mahallalerdeki hayırlar ve kahvehanelerde de vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Adayı Sami Mollaahmet, ‘hizmetlerin devamı için el ele verip başaralım’ mesajını verdi. Esnaf ve vatandaşlara Kınık için yapacakları çalışmaları anlatan Mollaahmet, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu