Torbalı'da beklenen oldu! Sıla İlgi Akkaş aday adaylığını açıkladı

Torbalı'nın tanınmış simalarından olan, saygın iş insanı kimliği ve yardımsever kişiliği ile ilçesinde 7'den 70'e herkes tarafından takdir gören Sıla İlgi Akkaş, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevinde edindiği yerel yönetim tecrübesini ilçesine aktarmaya hazırlanıyor.

Torbalı'da beklenen oldu! Sıla İlgi Akkaş aday adaylığını açıkladı
30 Kasım 2023 - 13:04

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi, başarılı İş İnsanı Sıla İlgi Akkaş, Torbalı Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. 

İzmir'in Torbalı ilçesinde merakla beklenen aday adaylığı açıklaması nihayet geldi. Uzun bir süredir ilçe kamuoyunda adından sıkça söz ettiren Sıla İlgi Akkaş, Torbalı halkından gelen ‘aday ol’ çağrısına kayıtsız kalmadı ve 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Torbalı Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olduğunu açıkladı.

Torbalı’nın sevilen iş insanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıla İlgi Akkaş, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Torbalı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu. Önceki gün kalabalık bir grupla CHP Torbalı İlçe Başkanlığına gelen İlgi Akkaş, başvuru dosyasını CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat'a teslim etti.


SEVİNÇLE KARŞILANDI

İş İnsanı ve siyasetçi kimliğinin yanı sıra Torbalı’da sosyal sorumluluk projelerine katkısı, başarılı çalışmaları ve yardımsever kişiliğiyle de tanınan Sıla İlgi Akkaş’ın partisinden aday adayı olup Torbalı Belediye Başkanlığı görevine talip olması ilçede sevinçle karşılandı. "Torbalı'ya kadın eli değecek" sloganıyla Torbalı için yola çıktığını söyleyen ve adaylık açıklamasında bütünleştirici bir dil kullanan İlgi Akkaş’ın başvuruda bulunan diğer aday adayı arkadaşlarına başarı dileğinde bulunması da takdirle karşılandı.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mete Gunal
    4 ay önce
    Cok sevindik, umitle bekliyoruz bir kadin belediye baskani, hem de Sila hn la Torbali nin kaderi degisecek... Izmir'de de basarilarinin devamini dileriz, cok isimiz var Sila hn la, bir aksilik olmazsa, bu kadar kalifiye ve hazirlikli baska aday goremiyoruz. haydi hayirlisi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...