Radyo Trafik'e Bir Ödül Daha!

Saran Group Trafik Radyoları (Radyo Trafik İstanbul, Radyo Trafik Ankara, Radyo Trafik İzmir), gece seyahat eden sürücüleri uykuya dalma eğilimine karşı korumak ve onları uyanık tutmak için beyinlerinde istemsiz olarak tekrar edilen şarkılarla desteklemek amaçlıyla Medina Turgul DDB iş birliğiyle hayata geçirdiği “Uyutmayan Şarkılar” projesi Kristal Elma ödülüne layık görüldü.

Radyo Trafik'e Bir Ödül Daha!
30 Kasım 2023 - 14:45

SARAN GROUP TRAFİK RADYOLARI “KRİSTAL ELMA” Ödülünün Sahibi Oldu!

Saran Group Trafik Radyoları (Radyo Trafik İstanbul, Radyo Trafik Ankara, Radyo Trafik İzmir), gece seyahat eden sürücüleri uykuya dalma eğilimine karşı korumak ve onları uyanık tutmak için beyinlerinde istemsiz olarak tekrar edilen şarkılarla desteklemek amaçlıyla Medina Turgul DDB iş birliğiyle hayata geçirdiği “Uyutmayan Şarkılar” projesi Kristal Elma ödülüne layık görüldü.
 
Saran Group Trafik Radyoları Genel Yayın Yönetmenimiz Cezayir Doğan, Uyutmayan Şarkılar projesinin sürücülerin gece seyahatleri sırasında daha uyanık ve dikkatli olmalarını sağlama amacıyla tasarlandığını, Kristal Elma ödülünü kazanmış olmakla, projemizin yaratıcılığı ve etkileyiciliğiyle tanındığını gösterdiğini ve Radyo Trafik ailesi olarak, trafik güvenliği konusunda farkındalık yaratmaya devam edeceklerini belirterek bu prestijli ödüle layık görülmelerinin Radyo Trafik’in trafik güvenliği konusundaki taahhütlerine olan bağlılığını daha da güçlendirdiğini, müzikle trafik güvenliğini birleştirmesi ve bu alandaki yaratıcı yaklaşımıyla aynı zamanda bir öncü olma özelliği taşıdığını iletmiştir.
 
Proje süresince, yaklaşık 1 aylık dönemde yapay zeka destekli olarak kişilerin dinlediklerinde akıllarında kalan ve istemsiz olarak tekrar ettikleri için beyinlerini uyanık tutan yerli ve yabancı 86 farklı sanatçıdan 150 şarkı seçilmiştir. Bu şarkılara Radyo Trafik İstanbul, Ankara ve İzmir’de proje boyunca toplamda 3 bin 423 kez yer verildi. Sürücülerin uyuma risklerinin en çok olduğu saatler olan 22.00 – 06.00 saatleri arasında gerçekleştirilen projeye sosyal medya üzerinden Radyospor ve Ajansspor.com da destek vermiştir.
 
 Grubumuza bir ödül daha kazandırmasına vesile olan projede, emeği geçen değerli tüm Radyo Trafik ailesinin yöneticileri ile çalışma arkadaşlarımızı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu