The Populist, pop müziğin efsane ismi Michael Jackson'u özel bir parti ile anacak

THE POPULIST, POP’UN EFSANE İSMİ MICHAEL JACKSON’U ÖZEL BİR PARTİ İLE ANIYOR

The Populist, pop müziğin efsane ismi Michael Jackson'u özel bir parti ile anacak
21 Ağustos 2018 - 16:38

The Populist, pop müziğin efsane ismi Michael Jackson’un 60. yaş doğum gününü bomontiada şubesinde gerçekleşecek partiyle kutluyor. Michael Jackson’un unutulmaz şarkıları ile renklenecek partide, sanatçının hayranlarını birbirinden keyifli sürprizler de bekliyor…

Tüm dünyayı kasıp kavuran ve kariyeri boyunca albüm satışları rekorlar kıran pop müziğin efsane ismi Michael Jackson, 60. yaş doğum günü olan 29 Ağustos Çarşamba günü The Populist bomonitada’da düzenlenecek özel parti ile anılacak.Parti akşamı saat 21:00’da DJ Kaan Yüceil’in partiye özel hazırladığı MJ şarkılarından oluşan seçkiyle, Thriller’dan They Don’t Care About Us’a, Come Together’dan Smooth Criminal’a kadar Jackson’un unutulmayan daha birçok şarkısı hep bir ağızdan söylenecek.

Partide ayrıca efsanenin hayatını anlatan ve tüm dünyada ses getiren belgesel “THIS IS IT” gösterimi de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Jackson’un hit şarkılarının yanı sıra en sevilen klipleri ve Avrupa turnelerinden önemli konser görüntüleri de parti boyunca dev ekranda yayınlanacak.

Doğum günü partisine birebir dünya starı gibi giyinip gelen konuklar ise keyifli bir sürprizle karşılaşacak. Partide ayrıca isteyen herkes Michael Jackson’la özdeşleşen meşhur “Moonwalk Dansı”nı profesyonel bir dans eğitmeni eşliğinde kolay tekniklerle öğrenme fırsatı bulacak.

Bugün yaşasaydı altmış yaşında olacak olan pop müziğin dev ismi Michael Jackson’nın anılacağı bu özel partide siz de yerinizi şimdiden ayırtın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı