İstanbullular, Axisler'de müziğe doydu!

Müziğin sevilen isimleri bu yıl ilki düzenlenen Axisler’de Yaz Konserleri kapsamında İstanbullular’a unutulmaz müzik ziyafeti yaşattı. İdo Tatlıses, Burak King, Sinan Ceceli, Buray, İlyas Yalçıntaş, Alişan ve Gökhan Türkmen’in sahne aldığı açık hava konserlerine ilgi büyük oldu. Yaz akşamlarına renk katan Axisler’de Yaz Konserleri’ne 100 bine yakın kişi katıldı.

İstanbullular, Axisler'de müziğe doydu!
21 Ağustos 2018 - 16:11

İstanbul’un alışveriş ve eğlence deneyimine yeni soluk getiren Axis AVM’ler ağustos ayını konserlerle renklendirdi. 6 günlük konser serisi kapsamında 7 sevilen sanatçıyla unutulmaz sürprizlerin yaşandığı konserlerin ilk durağı Axis Kağıthane oldu.

Axis Kağıthane AVM’de 3 Ağustos’ta İdo Tatlıses sahne aldı. İlk AVM konseri olan İdo Tatlıses’i annesi Derya Tuna yalnız bırakmadı. 4 Ağustos’ta sahne alan Sinan Ceceli, eylül ayında sürprizlerle hayranlarının karşısına çıkacağını belirtti. Ceceli’nin ardından Burak King, “Yanıyoruz” ve “Koştum Hekime” adlı sevilen şarkılarını hayranlarıyla tek bir ağızdan söyledi. Axis Kağıthane’deki konserlerin finalini ise 5 Ağustos’ta Buray yaptı. Genç şarkıcı, sahne performansıyla herkesin beğenisini topladı.

Axisler’de Yaz Konserleri’nin ikinci durağı Axis İstanbul AVM oldu. 10 Ağustos’ta sahnede İlyas Yalçıntaş vardı. “İncir”, “Gel Be Gökyüzüm”, “İçimdeki Duman” gibi sevilen birçok şarkısını seslendiren Yalçıntaş, konser alanını dolduran binlerce kişiyi coşturdu. Axis İstanbul AVM’de 11 Ağustos’ta Alişan konser için sahneye çıktı. Şarkılarıyla İstanbullular’a keyifli bir gece yaşatan Alişan, “Olay Bitmiştir” şarkısını da down sendromlu hayranı İrem’le seslendirdi. Axisler’de Yaz Konserleri, ilk albümünün 10. yılını sahnede kızıyla pasta keserek kutlayan Gökhan Türkmen’le final yaptı.

Kral FM ve Kral Radyo sponsorluğunda gerçekleştirilen ve katılımın ücretsiz olduğu konserlere 100 bine yakın kişi katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...