Tepecik Mahallesi doğalgaza kavuştu

Seferihisar’ın Tepecik Mahallesi’nde heyecanla beklenen doğalgaz altyapı çalışmaları, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın duyurduğu tarihte başlayarak, hızlıca tamamlandı.

Tepecik Mahallesi doğalgaza kavuştu
29 Kasım 2023 - 23:11

Başkan Aydın sözünü tuttu

Seferihisar’ın Tepecik Mahallesi’nde heyecanla beklenen doğalgaz altyapı çalışmaları, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın duyurduğu tarihte başlayarak, hızlıca tamamlandı. Başkan Aydın Güzelbahçe’den Seferihisar’a bağlanacak ana hattın tamamlanmasına ise son 250 metre kaldığının müjdesini verdi. 

Geçtiğimiz Ekim ayında Tepecik Mahallesi’nde İzmirgaz tarafından başlatılan altyapı çalışmalarının sonuna gelindiğini ve bu kış mahalle sakinlerinin doğalgazla ısınabileceği müjdesini veren Başkan Aydın, “Bugün, Tepecik Mahallesi’nin doğalgaz altyapı programının başarıyla tamamlanmasının sevincini yaşıyoruz. Doğalgaz kutuları artık yerlerini aldı. Vatandaşlarımızın bu kış için doğalgaz abonelikleri peyderpey yapılıyor ve kullanıma hazır hale getiriliyor. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla Tepecik Mahallesi sakinlerinin banyo ve mutfak gibi günlük ihtiyaçlarının yanı sıra özellikle soğuk havalarda konforlu bir şekilde ısınmalarını sağlayacak ekonomik ve çevre dostu bir imkana kavuşmaları, beni son derece mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Seferihisar genelinde doğalgaz kullanımının artırılması için yoğun çalışmalar yapılıyor 
Taşımalı sistemin tam kapasiteye ulaşmasının ardından, doğalgaz altyapısının olmadığı mahallelerin de doğalgaza kavuşturulması ve Güzelbahçe’den Seferihisar’a doğalgazın ulaşması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Aydın; “Seferihisar'da, her ailemiz doğalgaz talebinde bulunuyor. Her hane bu imkanlardan faydalanmasını içtenlikle istiyoruz. Ancak bu yatırımlar sırayla gerçekleştiriliyor. Taşımalı sistemi ortadan kaldırmak amacıyla Ankara ziyaretlerimizde partimizin önde gelen isimlerinin güçlü desteğiyle işlerimizi kolaylaştırdık. Seferihisar’a Güzelbahçe’den çekilecek ana hat için 120 milyon TL kaynak sağlandı. İzmir’e gider gelirken sarı doğalgaz ana hat borularının döşendiğini görmüşsünüzdür, yüklenici firma hızlı adımlarla çalışmalarını yapıyor. Yaklaşık 250 metrelik bir mesafe kaldı, tamamlanmasının ardından doğalgaz altyapısında tam bir enerji dönüşümü sağlanacak. AK Parti olarak Seferihisar’ı güzelleştirecek, Seferihisarlılar’ın hayatını kolaylaştıracak tüm yatırımların takipçisiyiz. Seferihisar’da tüm evler doğalgazla buluşana kadar doğalgaz Seferihisar’da AK Parti için önemini koruyacak” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"