Seyhan Şar İYİ Parti'den Aday Adaylığını Açıkladı

Bergama siyasetinin genç isimlerinden İYİ Parti’nin geçmiş dönem Bakırçay İlçeleri Koordinatörü Seyhan Şar, Bergama Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Seyhan Şar İYİ Parti'den Aday Adaylığını Açıkladı
29 Kasım 2023 - 22:58
Bergama siyasetinin genç isimlerinden İYİ Parti’nin geçmiş dönem Bakırçay İlçeleri Koordinatörü Seyhan Şar, Bergama Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

31 yaşındaki genç siyasetçi Seyhan Şar’ın Bergama İYİ Parti İlçe Başkanlığı binasında yaptığı adaylık açıklamasına partililer yoğun ilgi gösterirken eski ve yeni yöneticiler de basın açıklamasında hazır bulundu.

Seyhan Şar’ın burada yaptığı konuşmadan satır başları: 

“Bilindiği gibi ülkemizde ve ilçemizde 31 Mart 2024 tarihinde Mahalli İdareler Seçimleri yapılacak olup dünyanın ve ülkemizin göz bebeği, UNESCO dünya mirasları listesine giren, insanlık tarihinin en önemli yerleşim yerlerinden biri olan Bergama’mız 5 yıl süreyle görev yapacak olan yeni belediye başkanını seçecek.
 
Sevgili Bergamalılar, ben Seyhan Şar olarak bu topraklarda doğdum, bu topraklarda yeşerdim ve bu topraklara bu şehre aşığım. Bergama sevdam siz kıymetli hemşerilerimin zaten malumudur.  Bu yola çıkmadan önce Bergama’mı farklı görev, STK ve platformlarda temsil ettim. İYİ Parti’mizde de İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Üst Kurul Delegeliği, İzmir İl Teşkilat Başkan Yardımcılığı ve Bakırçay Bölge Koordinatörlüğü görevlerinde bulundum. Bugünden itibaren daha büyük hedeflere Şimdi Bergama zamanı diyerek besmele ile kol sıvıyoruz. Ben ve ekip arkadaşlarım bu kadim kenti daha yaşanabilir, belediyecilik anlamında daha modern, istihdam anlamında daha gelişmiş, kültür ve sanat alanlarında daha zengin, spor alanında daha başarılı, turizm alanında daha ön planda ve tarımsal alanda daha bereketli hale getirmek için yola çıktık ve bunu sizlerin bize vereceği destekle başaracağımıza olan inancımız tamdır.

BERGAMA İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIRIM
Sevgili Bergamalılar, bulunduğum tüm makamları, görevleri sevdam olan Bergama’ya hizmet için gözümü kırpmadan geride bıraktım. İYİ Parti ailesinin bir neferi olarak çıktığım bu yolda eğer partim ve genel başkanım Sayın Meral Akşener’ de şahsıma Bergama belediye başkanı adaylığını layık görürse, Bergama’ya hizmet için gece gündüz demeden çalışacağıma, şehrin tüm dinamikleri ve renkleriyle barışık olacağıma ve siyaseti ikinci plana atarak sadece Bergama’ya hizmet için çalışacağıma, burada, sizlerin yani Bergama’nın gerçek sahiplerinin huzurunda söz veriyorum.

ŞİMDİ BERGAMA ZAMANI
Tüm samimi duygularımız ve düşüncelerimizle çıktığımız bu kutlu yolda gençliğimizin ve hizmet aşkımızın heyecanıyla hepinizi bir kez daha sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyor kendimi önce Allah’a daha sonrada acısını tatlısını hep birlikte yaşadığım, her zaman ulaşılabilir olduğum, tüm mesaimi harcamaktan hiç çekinmediğim, sizlerin de “Bizim Seyhan” dediğiniz ailenizin bir ferdi olarak gördüğünüz sizlere emanet ediyorum. İYİ Parti’den Bergama Belediye Başkan aday adaylığımı bir kez daha sizlerin huzurunda ilan etmekten onur duyuyorum.  Sözlerimi, Bergama için geliştirdiğimiz sloganımızla bitiriyorum. Şimdi Bergama Zamanı” 


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı