Temmuz Ayında beIN CONNECT'te Neler Var?

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, izleyicilerine diledikleri zaman diledikleri içeriklere ulaşma imkânı sağlayan içerik platformu beIN CONNECT ile Temmuz ayında birbirinden güzel orijinal dizi ve filmlere merhaba diyor.

Temmuz Ayında beIN CONNECT'te Neler Var?
01 Temmuz 2020 - 22:45
Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, izleyicilerine diledikleri zaman diledikleri içeriklere ulaşma imkânı sağlayan içerik platformu beIN CONNECT ile Temmuz ayında birbirinden güzel orijinal dizi ve filmlere merhaba diyor.

İçerisinde bulunduğumuz süreçte hane halkının ekran başında geçirdiği süreyi çok daha keyifli hale getiren Digiturk, beIN CONNECT üzerinden de mevcut ve yeni üyelerini en kaliteli dizi ve filmlerle buluşturmaya devam ediyor.

beIN CONNECT’te Temmuz ayında öne çıkan içerikler şöyle:      

Yeni Dizi “Brave New World”  tüm bölümleriyle 16 Temmuz’da beIN CONNECT’te!
Aldous Huxley’in aynı isimli romanından uyarlanan “Brave New World” sezonun tüm bölümleriyle 16 Temmuz’da beIN CONNECT’te! Dizinin başrolünü “Solo: A Star Wars Story”de Han Solo’nun gençliğini canlandıran Alden Ehrenreich üstlenirken Jessica Brown Findlay, Harry Lloyd, Joseph Morgan ve Demi Moore oyuncu kadrosunda bulunan isimler arasında. Uzak bir gelecekte tekeşlilik, özel hayat, para, aile, tarih gibi kavramlar ortadan kalkmış, topluma barış ve istikrar gelmiştir. Dileyen her istediğini yapabilmektedir. Böyle bir ortamda John’un başından geçenleri izleyeceğimiz “Brave New World” senenin önemli roman uyarlaması dizileri arasında.
 
Yeni HBO Dizisi “I May Destroy You” beIN CONNECT’te!
“Chewing Gum” dizisinin yıldızı Michaela Coel’in yazıp başrolü üstlendiği “I May Destroy You” 24 Temmuz’dan itibaren her Cuma iki yeni bölümle beIN CONNECT’te.
Weruche Opia, Paapa Essiedu, Marouane Zotti, Stephen Wight, Ann Akin, Harriet Webb ve Franc Ashman gibi isimlerin Michaela Coel’e eşlik ettiği dizide, Londra’da sarhoş olduğu bir gecenin ertesi günü başından geçenleri ortaya çıkarmaya çalışan genç kadının yaşadığı zorlu süreç anlatılıyor. Her hafta iki bölüm şeklinde yayınlanacak “I May Destroy You”, günümüzde sosyal medyayla birlikte kökünden değişen insanlar arasındaki ilişki kodlarını masaya yatırıyor.
 
“The Twilight Zone” İkinci Sezonu ile beIN CONNECT’te!
1959-1964 yılları arasında 5 sezon boyunca birbirinden farklı hikayelerin anlatıldığı fantastik, korku, gizem dizisi Alacakaranlık Kuşağı’nın günümüze uyarlanan hikayeleri “The Twilight Zone” ile ekranlarımıza gelmeye devam ediyor. “The Twilight Zone” ikinci sezonu ile 13 Temmuz’dan itibaren her Pazartesi beIN CONNECT’te!
Her bölümde farklı oyuncularla, farklı konuların işlendiği Twilight Zone’un ikinci sezonunda Morena Baccarin, Jenna Elfman, Ethan Embry, Topher Grace, Natalie Martinez, Christopher Meloni, Gretchen Mol, Damon Wayans Jr. Gibi yıldızları izleyeceğiz. “Get Out” ve “Us” filmlerinin Oscar’lı yaratıcısı Jordan Peele ilk sezonda olduğu gibi bu sezon da yapımcı ve anlatıcı görevinde olacak.

Not: beIN CONNECT’ten izleyebileceğiniz The Twilight Zone dizisini belirtilen yayın tarihinde, Brave New World dizisini ise 16 Temmuz’dan itibaren her Salı-Çarşamba-Perşembe beIN SERIES SCI-FI kanalında, I May Destroy You dizisini ise yine belirtilen yayın tarihinde beIN SERIES DRAMA kanalında izleyebilirsiniz.
 
“Billionaire Boys Club” beIN CONNECT’te!
Yönetmenliğini Jamex Cox’un üstlendiği, başrollerini usta oyuncu Kevin Spacey ve “Rocketman” filminde Elton John’u canlandıran Taron Egerton’ın paylaştığı “Düzenbazlar Kulübü” (Billionaire Boys Club), 5 Temmuz’da beIN CONNECT’te!
1980’lerde Amerika’da yaşanan gerçek bir hikâyeye dayanan “Billionaire Boys Club”ın konusu ise şöyle; 80'lerin ortasında Beverly Hills'den gelen varlıklı bir mirasyedi olan genç Joe Hunt, aynı zamanda girişimciliği ile tanınır. Kendi gibi zengin bir çevreden gelen bir grup gençle birlikte hem daha çok kazanmak hem de kendilerini daha özel hissetmek için Billionaire Boys Club'ı kurarlar. Saadet zinciri olarak işleyen kulübe, insanlar yaptıkları tüm birikimleri teslim etmekte, şehrin varlıklı kesiminden ve dev şirketlerden yatırım teklifleri yağmaktadır. Joe Hunt ve arkadaşlarının kurduğu saadet zinciri kısa sürede Los Angeles’ın yıldızı haline gelse de gençler kendilerini FBI radarına girmekten kurtaramaz.
 
Serinin Üçüncü Filmi “Escape Plan: The Extractors” beIN CONNECT’te!
Yönetmenliğini John Herzfeld’in üstlendiği, başrollerini ise Sylvester Stallone, Dave Bautista ve Curtis '50 Cent' Jackson’ın paylaştığı aksiyon dolu bir plana hazır mısınız? Escape Plan serisinin üçüncü filmi “Kaçış Planı 3” (Escape Plan: The Extractors), 12 Temmuz’da beIN CONNECT’te.
Güvenlik uzmanı Ray Breslin, Hong Kong'un en zengin iş adamının kaçırılan kızını kurtarmak üzere görevlendirilir. Ancak Ray'in kız arkadaşı da aynı kişiler tarafından kaçırılınca işler değişir. Tüm bunların arkasında, Ray'in eski iş ortağının oğlu vardır. Bu gözü dönmüş adamın aklında tek bir şey vardır: İntikam. Acaba Ray, zamana karşı yarışarak tutsakları bu adamın elinden kurtarabilecek midir?
 
Ken Loach’tan “Sorry We Missed You” beIN CONNECT’te!
2008 Ekonomik Krizi ile baş etmeye çalışan bir ailenin hikayesini konu edinen “Üzgünüz, Size Ulaşamadık” (Sorry We Missed You), 4 Temmuz’da beIN CONNECT’te!
Usta yönetmen Ken Loach'un en yeni yapıtı ve Altın Palmiye adayı "Sorry We Missed You"nun konusu ise şöyle; yaşadıkları mali kriz, Ricky ve ailesini ciddi bir sıkıntıya sürükler. Borçları ile başa çıkmaya çalışan aile, bu süreçte oldukça yıpranır. Eski rahatlarına kavuşmaya çalışan aile, karşılarına çıkan bir fırsatı değerlendirmeye karar verir. Yapılacak işler aslında hiç de kolay değildir. Biri, yeni bir minibüs ile serbest zamanlı olarak teslimat sürücülüğü, diğeri de bakıcılık yapmak zorundadır. Ailelerini geçindirmek ve dünyada ayakta kalmak için kendilerini işe vermek zorunda kalan çift, bu zorlu süreçte kendilerini büyük bir kırılmanın ortasında bulur.
 
Aamir Khan'ın son filmi “Thugs of Hindostan” beIN CONNECT’te!
Hint yarımadasının Hindustan ya da Hindostan olarak bilindiği 1795 yılından kurgusal bir tarih masalını seyircilerine taşıyan “Hindistan Eşkıyaları” (Thugs of Hindostan), 1 Temmuz’da beIN CONNECT’te.
Yönetmen koltuğunda Vijay Krishna Acharya'nın oturduğu filmin başrolünde “3 Ahmak” (3 Idiots) filminin yıldızı Aamir Khan oturuyor. “Thugs of Hindostan”ın konusu ise şöyle; 1795 yılında, Hint Yarımadası'nın Hindustan veya Hindostan olarak bilindiği yıllarda Kral Mirza Sikander Baig, İngiliz komutan John Clive tarafından öldürülür. Krallığın sakinleri katledilir ve toprakları İngilizler tarafından istila edilir. Kralın hayatta kalan kızı Zafira Baig, General Khudabaks tarafından büyütülür ve bir savaşçı olarak eğitilir. Khudabaksh, yıllar sonra İngiliz Doğu Hindistan Şirketi'ne ciddi saldırılarda bulunan bir haydut grubunu organize eder ve Hindistan sularında tehlike yaratmaya başlar. John Clive önemsiz bir haydut olan Firangi Mallah'ı haydut grubunun içine sızması ve kendilerine yapılan tehdidi engellemesi için işe alır. Ancak Firangi, bu süreçte gerçek kimliğinin farkına vararak kendine yeni bir yol çizecektir.
 
Eğlenceye Doyacağınız Animasyon Filmi “Süper Ajanlar” beIN CONNECT’te!
Yönetmenliğini Guillaume Ivernel’in üstlendiği, Monsieur Poulpe, Davy Mourier ve Karen Strassman’ın seslendirmesini yaptığı animasyon filmi “Süper Ajanlar” (Spycies), 26 Temmuz’da beIN CONNECT’te!
“Süper Ajanlar”, çalınan değerli bir materyalin peşine düşen iki ajanın hikayesini konu ediyor. Yetenekli ama asi bir ajan olan Vladimir, çaylak bir ajan olan Hector ile birlikte çalışmaya başlar. Özel bir materyal olan Radiuzite'ın çalındığı haberini alan Vladimir ve Hector, vakit kaybetmeden araştırmalara başlar. Radiuzite'yi bulmaya çalışan ekip, kendilerini zorlu bir mücadelenin içinde bulur.
 
Komedi Filmi “Good Boys” beIN CONNECT’te!
12 yaşındaki dört erkek çocuğunun okulu ekip, gün boyu sürecek komedi dolu bir maceraya atılmasını konu alan “Uslu Çocuklar” (Good Boys) 26 Temmuz’da beIN CONNECT’te!
Kült dizi “The Office”in yaratıcılarının kaleminden çıkan “Good Boys”un konusu ise şöyle; 12 yaşındaki Max, Thor ve Lucas ilk öpüşme partisine davet edilirler. Ancak nasıl öpüşeceklerini bilmedikleri için, Max’in babasının drone’unu kaçırıp, sevişen komşularını gözetlemek amacıyla kullanmaya karar verirler.
Fakat işler ters gider, drone’un imha edilmesi gerekir. 3 arkadaş drone’u yerine koyabilmek için okulu kırar ve bir çare ararlar. Bu çare arayışı akıl almaz bir hale dönüşecektir.

Not: beIN CONNECT’ten izleyebileceğiniz Billionaire Boys Club, Escape Plan: The Extractors, Süper Ajanlar, Good Boys ve Sorry We Missed You filmlerini aynı zamanda belirtilen yayın tarihlerinde beIN MOVIES PREMIERE, Thugs of Hindostan filmini ise beIN MOVIES ACTION kanalında izleyebilirsiniz.
Kredi kartı bilgisi vermeden 30 gün boyunca ücretsiz izleme şansı!

beIN CONNECT’ten popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler kredi kartı bilgisi vermeden, sadece ad, soyad ve telefon bilgisi ile 30 gün boyunca ücretsiz beIN CONNECT üyesi olabiliyorlar. Deneme süresi sonunda kullanıcılar dilerlerse 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla beIN CONNECT üyeliklerini başlatabiliyor. Digiturk üyeleri ise paketlerindeki içerikleri beIN CONNECT’ten ücretsiz izleyebiliyorlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"