Tatilsepeti'nden "Salı Sallanır" kampanyası

Türkiye'nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, yaz tatilinde gönlünce seyahat etmek ve dinlenmek isteyen misafirleri için, birbirinden avantajlı tatil alternatifleri sunuyor...

Tatilsepeti'nden "Salı Sallanır" kampanyası
21 Haziran 2021 - 19:13

Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, yaz tatilinde gönlünce seyahat etmek ve dinlenmek isteyen misafirleri için, birbirinden avantajlı tatil alternatifleri sunuyor. Ruhunuz kadar bedeninizi de dinlendirebileceğiniz doğa ile iç içe otellerin yanı sıra deniz, kum, güneş ve daha fazlası seçenek, erken rezervasyon indirimlerine ek ekstra indirimler ile sadece bugüne özel Salı Sallanır kampanyasında!

 İndirimli fiyatlar, uygun bütçeli oda seçenekleri ve birbirinden avantajlı kampanyalar ile düşlediğiniz tatili sunan turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, 5 ile 10 Temmuz tarihleri arasındaki rezervasyonlarda geçerli seçili otellerde, Salı Sallanır kampanyasıyla erken rezervasyon indirimlerine ek olarak %10'a varan ekstra indirimler sunuyor. 

Şimdi, tatilin tam zamanı!
22.06.2021 00:01’da başlayıp 22.06.2021 23:59’da bitecek Salı Sallanır kampanyası, yalnızca isimleri belirtilen otellerde geçerlidir. Belirtilen fırsatlar dışında, başka kampanyalar ile birleştirilemeyen kampanyada, geriye dönük rezervasyonlar ile ilgili herhangi bir değişiklik yapılamamaktadır. Sadece 24 saate özel kampanya hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için https://www.tatilsepeti.com/kampanya/sali-sallanir linkini ziyaret edebilirsiniz.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu