Korkmaz'dan Anneler Günü'ne özel yüzde 50 indirim fırsatı

Korkmaz, Anneler Günü’nü annelerin yıllarca kullanabilecekleri ve kullandıkça sevdiklerini hatırlayabilecekleri birbirinden fonksiyonel hediye alternatifleri ile karşılıyor.

Korkmaz'dan Anneler Günü'ne özel yüzde 50 indirim fırsatı
02 Mayıs 2024 - 13:13
Yarım asırlık tecrübesi ile annelerin mutfaktaki en büyük yardımcılarından biri olan Korkmaz, Anneler Günü için hediye arayışında olanlara yüzlerce hediye alternatifini yüzde 50 indirimle sunuyor. Şık yemek ve tencere takımlarından pratik kahve makinelerine, kek kalıplarından blenderlara kadar birçok ürün seçeneği bulunan Korkmaz, sevgi dolu anları ölümsüzleştirmeye yardımcı oluyor.

Korkmaz, Anneler Günü’nü annelerin yıllarca kullanabilecekleri ve kullandıkça sevdiklerini hatırlayabilecekleri birbirinden fonksiyonel hediye alternatifleri ile karşılıyor. Her zevke ve ihtiyaca hitap eden yemek, kahvaltı ve tencere takımlarından çay ve kahve makinelerine, sofralara şıklık getiren çatal bıçak takımlarından yemek hazırlamayı kolaylaştıran blenderlara kadar sayısız seçenekle Korkmaz, annelerin mutfakta geçirdiği zamanı daha keyifli ve pratik bir hale getiriyor.

İşte Korkmaz’ın annelerin kalbini fethedecek hediye alternatiflerinden bazıları… 

Mutfaklarının ‘olmazsa olmazları’ arasına giriyor
Korkmaz Performix Rosagold Blender, Korkmaz Performix Bej Blender ve Korkmaz Performix Siyah Blender Set olmak üzere 3 ayrı renk seçeneği bulunan model; 4 kanatlı doğrayıcı bıçakları ile üstün doğrama performansı sağlıyor. 1000 Watt gücü, tetiklemeli hız ayarı, yıkanabilme kolaylığı ve öğütme fonksiyonları bulunan ısıya dayanıklı, paslanmaz çelik öğütücü çubuk, benzersiz sunumlar hazırlamaya yardımcı oluyor. Mandal sistemi ile kilitleme özelliği ise istemeden oluşabilecek kazaların önüne geçiyor. Performix, annelerin yemek hazırlama esnasında en çok el oyalayan parçalama ve öğütme işlerini kolay hale getirerek mutfakların olmazsa olmazları arasına giriyor.

Kahvaltı sofralarına mavinin dinginliğini ve huzurunu getiriyor
Kahvaltı sofralarını mavinin huzuru ile buluşturmak için mükemmel bir seçenek olan Korkmaz Natura Collection 26 Parça Kahvaltı Takımı, yuvarlak ve ferah tasarımıyla dikkat çekiyor. Mavi yaprak desenleriyle süslenmiş, zarif ve modern bir görünüme sahip olan takım; hem göz alıcı tasarımıyla hem de işlevselliğiyle alternatif bir hediye seçeneği sunuyor. Koleksiyon; 6 adet servis tabağı, 4 adet peynir ve atıştırmalık tabağı, 6 kahve fincanı, 6 kahve fincanı tabağı, 2 adet kayık tabak ve 2 adet zeytinlikten oluşuyor.

Pratikliği ve işlevselliğiyle mutfakların en büyük yardımcıları
Mutfaktaki işleri hızlandırmak ve keyifli bir deneyim sunmak için oluşturulan Korkmaz Viva 14 Parça Elektro Set, çeşitli mutfak ihtiyaçlarını karşılamak üzere dört farklı elektrikli ürün içeriyor. Tostema Tost Makinesi, lezzetli tostlar hazırlamaya imkan sunarken, 1500 ml kapasiteli doğrama haznesi, 1000 ml kapasiteli çırpıcı haznesi ve 850 Watt gücündeki 4 bıçaklı sistemiyle Mia Mega Blender Seti mutfakta çok yönlü kullanım sağlıyor. Bu set, pratikliği ve işlevselliğiyle mutfaklarda annelerin en büyük yardımcısı olacak.

Çay ve kahve sever anneler için
Korkmaz’da çay ve kahve düşkünü anneler için de farklı hediye alternatifleri var. Kırmızı renk tasarımına sahip ürünler arasında bulunan Çaytema Elektrikli Çaydanlık 0.9 litrelik çay ve 1.7 litrelik su haznesiyle çay keyfine fark katıyor. 1600 Watt gücünde olan çaydanlık, hızlı ve pratik bir şekilde çay demlemeye yardımcı oluyor. Kahvekolik Türk Kahvesi Makinesi ise 4 fincanlık kahve kapasitesiyle eşsiz lezzete sahip bir Türk kahvesi keyfi sunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Üsküdar Üniversitesinde "Acil Durum, Afet ve Deprem" Konuşuldu
Üsküdar Üniversitesinde "Acil Durum, Afet ve Deprem" Konuşuldu
Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu 'Enflasyon Raporu'nu değerlendirdi
Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu 'Enflasyon Raporu'nu değerlendirdi