Tamirane Akasya, pop, caz ve alternatif müziğin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya, pop, caz ve alternatif müziğin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Açıldığı günden bu yana misafirlerine kaliteli, keyifli ve rahat bir eğlence deneyimi sunan Tamirane’nin...

Tamirane Akasya, pop, caz ve alternatif müziğin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor
03 Nisan 2023 - 14:22

İyi Müzik, İyi Yemek ve İyi Kokteyllerle Ruhunu Tamir Et

7 Nisan Cuma akşamı Nuri Harun Ateş “Kafası Karışık Kontrtenor” performansı ile, 8 Nisan Cumartesi akşamı ise Müge Zümrütbel “Karışık Kaset” projesi ile Tamirane Akasya sahnesinde

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya, pop, caz ve alternatif müziğin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. 7 Nisan Cuma akşamı “Kafası Karışık Kontrtenor” adını verdiği etkileyici performansı ile Nuri Harun Ateş, 8 Nisan Cumartesi akşamı ise Müge Zümrütbel güçlü sesi ve dinleyenleri unutulmaz anlara götüren “Karışık Kaset” projesiyle Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor.


Nuri Harun Ateş “Kafası Karışık Kontrtenor” 

Dünyadaki sayılı kontrtenorlardan biri olan, her performansında sürprizleri ve etkileyici sesiyle izleyenleri büyüleyen Nuri Harun Ateş, “Kafası Karışık Kontrenor” konseptinde seslendirdiği aryaları Türk Pop ve Türk Sanat Müziği’nin en sevilen şarkılarıyla bambaşka bir şekilde buluşturarak farklı müzik türlerini bir araya getirdiği renkli performansı ile 7 Nisan Cuma akşamı Tamirane Akasya  sahnesine konuk oluyor. 

Tarih: 7 Nisan 2023, Cuma
Yer: Tamirane Akasya
Saat: 21:00
Rezervasyon ve bilgi için: 0552 642 32 43


Müge Zümrütbel “Karışık Kaset” 

Geçmişte Zerrin Özer, Nilüfer ve Sertab Erener gibi büyük seslere vokalistlik yapan, 2015 yılında yayınladığı solo albümü ile solo kariyerine adım atan ve ‘Sefirin Kızı’, ‘Emanet’ gibi birçok sevilen dizinin şarkılarını seslendiren Müge Zümrütbel, canlı performansıyla da dinleyenlerin beğenisini topluyor. Müge Zümrütbel, 80’li ve 90’lı yılların o dönemde birbirine kavuşmak için büyük uğraş veren sevgililerin, gençlerin, ayrılık acısı yaşayanların, yolcuların kısacası hepimizin kendinden bir parça bulabileceği karışık kaset geleneğinden ilham alarak hayata geçirdiği “Karışık Kaset” adını verdiği projesi, 80’li ve 90’lı yılların sevilen şarkılarından oluşan repertuvarı ile 8 Nisan Cumartesi akşamı Tamirane Akasya misafirlerini müzik dolu bir zaman yolculuğuna davet ediyor. 

Tarih: 8 Nisan 2023, Cumartesi
Yer: Tamirane Akasya
Saat: 22:00
Rezervasyon ve bilgi için: 0549 519 27 71


Açıldığı günden bu yana misafirlerine kaliteli, keyifli ve rahat bir eğlence deneyimi sunan Tamirane’nin, hem birbirinden farklı ve kendine has lezzetleri bir arada sunduğu menüsünün tadına bakmak hem iyi müzikle enerjinizi yükseltmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu