Süper kahramanlar Digiturk beIN MOVIES FANTASTIC'te

Türkiye'nin lider yayın platformu Digiturk, bir ilke imza atarak çizgi roman uyarlaması süper kahramanların dizi ve filmlerini özel bir kanalla evinize getiriyor...

Süper kahramanlar Digiturk beIN MOVIES FANTASTIC'te
03 Ekim 2019 - 10:30

Başta Batman ve Superman serileri olmak üzere sadece fantastik temalı dizi ve filmlerin yer alacağı ve bu alanda dünyada bir ilk olan beIN MOVIES FANTASTIC Pop Up kanalı, Ekim ayı boyunca Digiturk 1 no’lu kanalda izleyicilerle buluşacak. Kanal dizi ve film paketi sahibi tüm Digiturk üyelerine açık olacak. 4 Ekim Cuma günü saat 20:00’de yayın hayatına başlayacak olan beIN MOVIES FANTASTIC’in açılışı ‘Aquaman’ filmiyle gerçekleşecek ve kanal 21 Ekim tarihine kadar aktif olacak.

Çizgi roman uyarlamalarından oluşan süper kahramanların yer alacağı beIN MOVIES FANTASTIC kanalı, 4 Ekim itibariyle Digiturk’te izleyicileriyle buluşuyor. Batman ve Superman serilerinin en ilgi çeken filmlerinin yanı sıra; Suicide Squad, Cat Woman, V for Vandetta, Aquaman ve çok daha fazlası, Ekim ayı boyunca Digiturk 1 no’lu beIN MOVIES FANTASTIC kanalında sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Sadece sinema filmlerini değil, milyonlarca izleyicisi bulunan dizileri de ekranlara taşıyan beIN MOVIES FANTASTIC, bu alanda en yeni dizi olan “Doom Patrol” ile izleyenlerini fantastik bir yolculuğa çıkaracak. Ayrıca Supergirl, Arrow, The Flash, Gotham ve Legends of Tomorrow gibi sevilen dizilere ve bütün film içeriklere, beIN CONNECT üzerindeki “Fantastik” kategorisinden de ulaşmak mümkün.

Aquaman TV’de ilk kez beIN MOVIES FANTASTIC’te

4 Ekim Cuma günü saat 20:00’de TV’de ilk kez gösterilecek olan Aquaman filmi ile yayın hayatına başlayacak olan beIN MOVIES FANTASTIC, 16 gün boyunca fantastik kahramanlarla doludizgin maceralara sizleri ortak edecek. Kanal dizi ve film paketi sahibi tüm Digiturk üyelerine açık olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...