Serkan Kaya, Bodrum Azka Otel'de sahne aldı

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde arabesk müziğin güçlü sesi Serkan Kaya “Azka Yaz Konserleri” kapsamında, Bodrum Bardakçı Koy’unda bulunan Azka Otel’de sahne aldı.

Serkan Kaya, Bodrum Azka Otel'de sahne aldı
23 Ağustos 2018 - 10:14

Serkan Kaya kendisini dinlemeye gelen hayranlarını "Karagözlüm" şarkısı ile selamlayan başarılı sanatçı söylediği şarkılarıyla muhteşem bir performansa imza attı. Şarkı aralarında kendisini dinlemeye gelen seyirciler ile sohbet eden Serkan Kaya "Yeni yayınlanan klip şarkımı ilk defa sizler için söyleyeceğim. Çok mutluyum, aynı zamanda da heyecanlıyım.Buda benim size Bayram hediyem olsun diyerek. "Dağların Dumanı" şarkısını seslendirdi.

Kaya sahneden seyircilere seslenerek “Aşk nasıl bir duygu biliyormusunuz? Ben nasıl bir duygu olduğunu bildiğim için, bu yüzüğü parmağıma taktım, aşk çok güzel bir duygu.“ sözleriyle büyük alkış alırken ardından "Aşk Ne Demek Bilen Var Mı?" şarkısını seslendirdi. Kaya konser bitimine doğru hayranlarından birinin şapkasını alarak ''Bu şapkada senin bana Bayram hediyen olsun. ''dedi. Sahnesinin sonunda hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...