Sektör Liderleri İstanbul Mobilya Fuarı'nda Buluştu

2024 Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, altı günlük maratonun ardından sona erdi. Yatak sektörünün ülkemizdeki gelişiminin yansıması olarak 8 metre karelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük yatağını üreten Lova Yatak, fuarda büyük ilgi gördü.

Sektör Liderleri İstanbul Mobilya Fuarı'nda Buluştu
29 Ocak 2024 - 17:06

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK YATAĞI BAŞARILI VOLEYBOLCULARIMIZI AĞIRLADI

2024 Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, altı günlük maratonun ardından sona erdi. Yatak sektörünün ülkemizdeki gelişiminin yansıması olarak 8 metre karelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük yatağını üreten Lova Yatak, fuarda büyük ilgi gördü. Başarılı voleybolcuları standında konuk eden Lova Yatak, kaliteli uykunun spor hayatındaki önemine de dikkat çekti. Fuarda ayrıca sporculara özel olarak geliştirilen Sportive Comfort Yatak, voleybolculara tanıtıldı. Lova Yatak, sağlıklı bir uyku deneyimi sunmak için geliştirdiği ürünleri ile fuar boyunca ziyaretçilerden tam not aldı.
 
Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olma özelliği taşıyan ve sektörün liderlerini bir araya getiren IIFF 2024 Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda Lova Yatak damga vurdu. Lova Yatak, yenilikçi tasarımları ve gerçekleştirdiği sürprizler ile de ziyaretçilerinden tam not almayı başardı.

Vücut yapısı ve uyuma alışkanlıklarına uygun özel tasarlanmış yatak seçenekleriyle uykunun en rahat halini sunan Lova Yatak, ev dekorasyonuna estetik katan yeni ev kozmetiği koleksiyonunu, 2024 sonbahar&kış ev tekstili kreasyonlarını ve yeni uyku grubu ürünlerini dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerinin beğenisine sundu. 
 

Voleybolcularımız Devasa Yatağı Yakından İnceledi 

Lova Yatak’ın fuara başarılı voleybolcularımızı getirmesi he fuara renk kattı hem de önemli bir yoğunluğu yaşanmasına neden oldu. Voleybolcularımız ile gerçekleştirilen özel buluşmada keyifli anlar yaşandı. Başarılı voleybolcularımızdan Ayça Aykaç, Aslı Kalaç, Kübra Akman, İlayda Uçak, Lila Şengün, Yağmur Karaoğlu ve Hilal Kocakara, 8m2’lik Royal Zenith yatağını yakından inceledi. 
 
Nanobionic teknolojisi ile Geliştirilen Sportive Comfort Yatak, Voleybolcularımıza Tanıtıldı
Ar-Ge çalışmalarına önem veren Lova Yatak, fuarda teknolojik çalışmalarını da tanıtma imkanı yakaladı. Lova Yatak, en son teknolojileri kullanarak ürettiği yatak çeşitlerinin yanı sıra, özel tasarladığı Sportive Comfort yatağını da ilk kez misafirleri ile buluşturdu. Yeni geliştirilen bu yatak, Nanobionic teknolojisi sayesinde uyku sırasında kaybedilen enerjiyi geri kazanmanıza yardımcı oluyor. 

Sporu yaşam tarzı olarak benimseyen ve performanslarını en üst seviyeye çıkarmak isteyen sporcular için özel olarak geliştirilip tasarlanan bu yatak, güne enerjik başlamak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.
 

Karamemiş: ‘‘Türkiye’nin En Büyük Yatağını Ziyaretçilerimizle buluşturduk’’

Doğanlar Mobilya Grubu CEO’su Mustafa Karamemiş yaptığı konuşmada, ‘‘Standımızda sergilediğimiz dev yatağı özellikle vurgulamak istedik. Gördüğünüz gibi bu devasa yatağımız, bir takımı rahatlıkla ağırlayabiliyor. Burada gördüğünüz ürünlerde yapılan tüm çalışmalar, ar-ge merkezimizin müşteri ihtiyaçlarını analiz ederek son teknoloji teknik altyapımız ile geliştirilen ürünlerimizde karşılık buldu. Yatak dünyasına ait tüm teknik geri dönüşleri otellerdeki konaklamalardan alabiliyoruz. Bizler de işimiz gereği çok seyahat eden insanlarız. Bu seyahatlerimiz sonucunda farklı oteller ve farklı konforlar tanıma imkanına sahip oluyoruz. Bu deneyimlerimizden yola çıkarak, en yüksek rahatlığı kullanıcılarımıza sunmak için çalıştık. Bu fuarda grubumuzun birbirinden değerli markaları yer alıyor. Lova Yatak, bu özelliklerini ve teknolojik altyapı kabiliyetini göstermek için Türkiye’nin en büyük yatağını standına taşıyarak ziyaretçilerle buluşturdu.” ifadelerini kullandı. 
 
Lova Yatak, her boyutta yatak üretebilme gücüyle, ziyaretçilere evlerindeki rahatlığı ve lüksü en üst düzeye çıkarmaları için ilham verici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu