Secret Garden Yaza 'Merhaba' Diyor

W Istanbul’un Yazlık Bahçesi Secret Garden Açılıyor...

Secret Garden Yaza 'Merhaba' Diyor
03 Haziran 2019 - 19:40

Yaz ayları boyunca düzenlediği müzik dolu gecelerle İstanbul’un vazgeçilmez parti ve eğlence mekanları arasında yer alan W Istanbul'un yazlık bahçesi Secret Garden, yaza merhaba diyor. W Lounge’da, haftanın 4 gecesi yaptığı partilerle adından söz ettiren W Istanbul, 14 Haziran Cuma gecesi eğlenceyi bahçeye taşıyor.

Restoranlar, kafeler, tasarım ve sanat galerileriyle dolup taşan,tarihi Akaretler Sıraevler'in merkezinde yer alan Secret Garden, 14 Haziran Cuma akşamı birbirinden ünlü DJ performansları ve çok konuşulan partileri ile geri dönüyor.

W Istanbul, ikonik bahçesi Secret Garden’da; ferah bahçesi, birbirinden lezzetli W imzalı kokteylleri, lezzetli atıştırmalıkları ve birbirinden ünlü DJ performansları ve partileriyle misafirlerine unutulmaz yaz akşamları yaşatacak.

Unutulmaz Müzik Performansları Secret Garden’da

Secret Garden; house müzikle dolu haftasonları, hiphop geceleri, birbirinden farklı DJ performansları ile bu yaz da Istanbul’un vazgeçilmez adresi olmaya hazırlanıyor.

W kokteylleri arasında en çok tercih edilen aromatize edilen tatlı-ekşi buluşmalar, taze biberiye ve meyvelerle hazırlanan iştah açıcı ve ferahlatıcı kokteyller Istanbul’un mixolojistleri tarafından özenle hazırlanıp servis ediliyor.

W Istanbul açılış partisi biletleri bugece.co’ da satışta !

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"